Isoldes dag

Efter en grillmiddag på altanen med min lilla familj så gjorde jag Isolde sällskap. Vi lallade runt lite i tuffa mhöjden mest. Sen kom älsklingen Harriet förbi också. Mysigt nere vid vattnet, fast inte alla dessa jävla myyggor .. Imorgon ska jag upp tidigt. Ska fixa lite små stuffs, sen träffa Isolde och pressa hela långa dagen. Varför inte passa på?






Grattis bästevän!

Hade det jättemysigt igårkväll. Massor av skratt, damp och depp på samma gång. Sånt som hör till helt enkelt. Vaknade upp imorse runt 9. Överraskade allas vår älskade Isolde med en stor jordgubbstårta. Hihi, så himla fin hon är. Nu är man ensam trettonåring typ. Jag får vänta hela sommaren tills den andra september. Då jävlar! Segade oss genom förmiddagen och sen gick jag ut en liten stund med Fannsan. Gick och lyssnade på riktig sommarmusik mobilhögtalare. Nu ligger jag med laptopen ute i gräset. Måste ju få en lite bättre bränna nu till skolavslutningen. Blå himmel, sjukt varmt och snart sommarlov. Livet leker.


Älskar dig Linn!


Grillkväll

Var och storhandlade med Fannsan i eftermiddags. Ikväll
 ska jag Fanny och Harriet fira Isoldes födelsedag ( hon fyller 
14 imorgon ). Alla grattar min bästevän imorgon! Våra små
älsklingskillar har ju dragit iväg till Miltons landställe också.
Vi tänkte grilla på en engångsgrill nere vid vattnet och sådär.
Jättemysigt! I och F sover också här inatt. Och imorgonbitti så
ska vi överraska henne med en *hemlig* sak. Thihi, men nu
måste jag rusa. Jag langar nog lite fina bilder imorgon tror jag.
Fredag hela veckan lång!

Mattelektion

Sitter med Harriet i datasalen. Har
inget att göra. Skriver mer sen / J

Ny väska


Sommardag

Nu sitter jag här på Fannys rum. Har  varit nere vid hennes båt i några timmar. Solat, badat och pratat. Harriet den gullungen gjorde oss sällskap också. Riktigt, riktigt mysigt! Känner att jag blir lite mer brunare för varje dag. Gud så härligt (aa) Cooper var det ju imorse också. Och jag fick tiden 9.25, vilket är helt okej för att vara mig. Alla kan ju inte vara idrottsnördar liksom. Hihi .. Jag fick alla rätt på no-provet och fick sluta en timme tidigare. Det kan knappast bli bättre. Nu ska vi strax äta lite middag. Sen får jag se om jag går hem eller stannar ute i Fannyhoneys trädgård. Börjar 9 istället för 8 imorgon också. Najsnajs, så jag bloggar kanske imorgon. Kom just på att min blogg verkligen är ointressant. Mitt liv också .. Aja, pussar till alla sötnosar / J




Gammal låt

Men oj så många minnen ! Riktigt gullig (A)


Bilduppdatering


One week to go



Hurrunini
, det är bara 1 vecka kvar av sjuan nu. Så himla skönt ..
Idag har jag iallafall vart med lite älsklingar i solen intill fotbollsplanen
i någon timme efter skolan. Niorna spelade ju mot lärarna, kollade lite
 smått. Sen drog jag och Isolde hemåt. Fick sällskap en stund. Annars
har jag inte hunnit med så mycket annat. Thaimat, bad och dator mest.
Jag mår inte speciellt bra just nu heller. Alla dåliga saker kommer på
samma gång .. Men det löser sig väl helt enkelt. Som jag brukar säga -
jag klarar mig alltid. Imorgon är det cooper som gäller, usch och fy ! ;S
 Ses!

Sommar, sommar!

Ni kanske ser var jag är nu? Ute i min trädgård. Närmare bestämt i min hängmatta. Dagen rullade på hyffsat fort. Lite samarbetsövningar och en orienteringsrunda. Typ alla mina små underbarn jag har till vänner fick 35 minuter, medans Harriet och jag var 10 minuter långsammare (A) Låg i solen större delen av dagen. Och kan ni tänka er? Jag har fått en del färg! Märkte det när jag och Fanny stod i provrummen i eftermiddags. Vi åkte nämligen in för att köpa lite saker i Skärholmen. Hu, nu fryser jag lite. Har precis ätit jordgubbar och har en sån där fin sommarkänsla inom mig. Tänkte måla mina fula tånaglar så att det blir härligare att gå barfota i gräset. Skolan är snart slut och sen är det tio lediga veckor kvar att njuta av. Sen åttan, usch hemska tanke. På torsdag springer jag cooper och det kommer sluta med en riktig katastrof. Får försöka tänka på något positivt istället. Det är ju inte hela livet dom där två kilometrarna liksom. Men nu ska jag nog ta och gå in. Ha det bäst alla älsklingar där ute!


Sista veckan

Så fort tiden går. Nu är det redan sista skolveckan. Och nästa torsdag slutar vi. Herregud .. Hann inte med bloggen igår. Var med lite älsklingar hemma hos mig på eftermiddagen. Åt middag med Isolde och sen fortsatte vi ut i Mälarhöjden. Cyklade runt lite och till sist hamnade vi på noerdgårn. Thihi, men mysigt var det. Idag är det orientering vid Mälarhöjdsbadet med hela årskursen som gäller. Har inte hunnit fixa någon mat så nu frågade Fanny om jag ville komma dit och slänga ihop nåt tillsammans. Och så blir det. I eftermiddag kanske jag åker in med Fannsan för att köpa en klänning till henne. Tisdagsmys. Men nu måste jag fixa lite små stuffs, vi ses <3

Morsdag

SItter vid min laptop, tjockar mig med gårdagens godis och bläddrar i ELLE. Nu är det ju så att det finns en dag för alla mammor också, och den dagen är idag. Problemet är ju det att jag inte har köpt något till min. Har inte heller träffat henne på hela dagen och nu kommer hon alldeles strax. Räcker det med att bara vara lite extra snäll? Jag kör på det.

Dagen blev ganska lyckad. Vaknade upp überstressad imorse. Satte på mig något som låg framme och tog en snabbdusch. Sen åkte jag och mina nolifers in till stan. Kaffecool och sol säger jag bara, trevligt! Köpte allas våra älskade lösnaglar och äntligen en skolavslutningsklänning från Top Shop. Vit med svarta blommor. But there's a biiig problem - den är alldeles för genomskinlig. Isolde och jag tror att vi lyckades lösa det i alla fall. Men annars så är det riktigt kört för min del!  



Gammal favorit Isolde


Eurovision

Ligger i soffan med täcke och kudde. Huvudet gör ont och är öm i hela kroppen efter övernattningen på båten. Det lilla trånga utrymmet har resulterat i ett big blåmärke på mitt lår, att hela mitt huvud gör ont och att min klämda tå dunkar och det känns som om den seriöst ska gå av. Slår vad om att jag kommer somna här. (a) Eurovision står på hög volym här bredvid mig, stört dåligt. Haha .. Mår illa efter massor med polly och marabou också. Usch för Joanna !


Årets första



Båtmys

Hemkommen igen. Kvällen rullade på ganska fort igår. Umgänge nere vid vattnet är alltid toppen såhär på försommaren (a) Runt elvatiden stack vi ner till Fannys båt. Gjorde iordning allting och satt sen uppe flera timmar. Bara pratade och tjockade oss. Sen somnade jag med typ 3 lager kläder och vaknade upp helt äcklig. Men det gjorde inte så mycket. Åt lite frukost ute på däck och sen tog jag ett snabbdopp. Dom andra pallade inte, så där hoppade jag ner helt själv. Sen lallade vi upp till centrum. Köpte juice och pastasallad. Till slut blev det i alla fall så att Isolde också badade. Najsnajs, det var inte så farligt faktiskt. Sen låg vi mest och solade, träffade Milton, John och Mikael också. Gick hem en stund till mig och nu sitter jag hos mammsen. Väntar på lite mat och sen blir det en helkväll framför tv och dator. Mysigt då och då faktiskt. Det blev ju inte så många timmars sömn, så det behövs nog en lugn kväll. Imorgon blir det en tripp in till stan med Isolde och Harriet. Varför inte glida runt med en frappe i handen och umgås med sina vänner i solen ? I <3 sommar.

Det kommer bilder senare ..

Observerat

Joanna har nya ljusa jeans från Replay.
Thihi, dom är riktigt sköna också (AA)


Here comes the sun

Som sagt, solen skiner och jag mår bara bra. Efter skolan så gick jag och Fanny och handlade lite smått och gott till natten / morgonen på hennes båt. För 200 spänn, haha .. Satte oss även och solade med varsin islatte. Sommarkänsla! Nu har jag precis varit ute på en extremt kort, men härlig joggingrunda. Jag tror inte att man kan ha sämre kondition än mig alltså. Har cooper om knappt en vecka. Och herregud vad det kommer gå dåligt, ska vi satsa på minst 10.30 ? Har fått 9.43 som bäst förut, så det kommer ju inte gå så bra nu. Så nu sitter jag här lagom fräsch och klickar mig runt på www.couturecandy.com, fönsternätshopping funkar ju också. Ska ta en dusch nu och sen vandra över till min mamma för middag. Ikväll ska vi ut och runt 10 - 11 ska vi ner till Fannys mysiga båt och sova där. Blir jag, Isolde, Harriet, Fanny och kanske Linn. Vi kommer frysa som fan, och vi kommer knappt få plats. Hur ska det fungera? Blir nog en sen natt och en skön dag imorgon. Kanske även årets första dopp? Har gått alldeles för lång tid redan. Jag bloggar väl imorgon och lägger förhoppningsvis in lite bilder. Vi ses!


Kvällsmys

Kom hem nyss efter en liten myskväll uppe på apberget. Hade det mysigt med mina små vänner (a) Annars så är det väl ingenting nytt på g. Nya planer inför imorgon. Det blir övernattning på Fannys båt som gäller. Så himla najs ju. Förra året så regnade det in, så man får ju hoppas på bättre i år. Börjar 45 minuter senare än vanligt imorgon. Ska ha individuella samtal på so:n. Får se hur det går .. Najsnajs, lite extra sovmorgon skadar ju aldrig. Men nu ska jag ta och ringa / smsa innan jag somnar. Sovgott!


image277image278

Bästisfestis

Brännbollen gick som förväntat dåligt, no-provet gick faktiskt bra och eftermiddagen har jag spenderat på piren med massa älsklingar. Nu kommer bästisfestis Isolde snart. Ska äta rabarberpaj med vaniljsås och sen vidare ut i tyffa Mälzide (h)

Torsdagsmorgon

Sitter och kikar runt på lite olika bloggar. Mår lite bättre idag. Inte på topp, men det ordnar sig väl det också. Om en timme kommer Harrybarr hit. Ska fixa lite små stuffs, sen cykla till gropen och spela brännboll. Jag är så in i helvete dålig på brännboll. Kan inte ens träffa bollen. Haha! Men det var ju ett tag sen sist, så kanske man har blivit ett snäpp bättre? Önsketänkande är bra. Har inga större planer för dagen och hittills ser den ut såhär: Idrott, engelska, lunch med bästavänner, cepetyska och no-prov i ellära. Uschusch, känns inte särskilt lovande. Det är väl bara att hålla ut nu innan sommarlovet. Imorgon ska vi ner till Fannys båt. Åh, minnen ! Ska bli väldigt mysigt. Nu måste jag torka håret och sånt där, pusspuss.

15.15

Nu är Isolde här. Harriet kom över vid lunch. Gjorde köttbullar och pasta med pesto / örtcreme fraiche. Gottgott (A) Borde egentligen ha pluggat lite inför imorgon, men det får bli ikväll eller om några timmar. Kanske får lite sällskap av andra snart. Mysigt, vi hörs /J


Ensam hemma

Pallrade mig till skolan i alla fall. Men det var ju inte så bra, så jag gick hem efter bild och no. Så nu sitter jag här hemma. Tänkte sätta på filmen Fool's Gold med Kate Hudson. Det är en av dom typ 20 filmerna jag köpte i Thailand. Haha. Isolde skulle komma i eftermiddag sa hon. Så då får man ju lite sällskap. Men annars så bloggar jag väl igen senare. ( usch för alla dessa smala filmstjärnekroppar ;S )


image276

21 Maj

Dagens humör -
Upp och ner
Dagens borde göra - Plugga till noprov, palla !
Dagens frisyr - Platt, platt, platt
Dagens outfit - Musse Pig t-shirt & Replay-jeans
Dagens vill ha - Nya jeans, sommarkläder !
Dagens längtan - Sommarlov om typ 2 veckor
Dagens beroende - Min älskade iPod
Dagens tråkigaste - Förkylning ;/
Dagens bästa - Isolde & Fanny bästavänner

image275

Myskompis

image273

Uppdatering !

Förlåt för att jag inte har skrivit så mycket. Hade en mysig Andra Avenyn-kväll med Isoldebästisen igår. Med godis image272och sådär. Lite deppdag helt enkelt. Min röst liknar mer än kråkas än min egen just nu, och usch så dåligt jag mår. Kommer antagligen stanna hemma imorgon (a) Eftermiddagen spenderades i minibagdad med Fannybun. Satte oss på Espresso House och sen fortsatte jag mitt desperata letande efter en klänning. Har inte hittat någon jättefin än. Men hittills så står det mellan en från Top Shop och en från Åhléns. Bilden här nedanför är på den från Top Shop. Mina ljusa jeans har typ gått sönder helt, mamma ville att jag skulle ha ett par nya. Så nu för en stund sen åkte vi för att titta på ett par. Kollade på både Hilfiger Denim och Replay. Men hittade inga. Så det får vänta. Har även hittat en überfin väska från Vila och en fin tröja från Bik Bok. Måste ha ! Haha, men herregud. Nu börjar ju Gossip Girl. Sen blir det bad och mer dator. Hörs !



Godnatt

Har fortfarande ont i halsen och är så himla sliten.
 Jag tror att jag lägger mig nu. Ska ta och ringa isolde
& sen lyssna på den här gamla söta låten. Sussa sött.

image268

Jomen, visst!

" Livet schteker när man leker, schteker livet när man schleker"

image267

Sommarkänsla

image266

Så fort

.. den här helgen har gått. Har egentligen inte gjort någonting. Thaha, men det kan vara skönt det också. Det blev en sväng till Sickla i alla fall. Lyckades hitta mitt efterlängtade solpuder från Lancome och borste, ett rosa långt linne från Gina och en foundation. Lite tröstshoppande såhär i regnet. Förra helgen kunde man ju gå barfota i trädgården med bara shorts och linne. Aja, det kommer väl sol snart igen. Ikväll måste jag plugga lite. Kanske går förbi Isolde en sväng. Men harebra allihopa !

image258image259


Gossip Girl

Ont i halsen, drogar alvedon och ser på Gossip Girl.
Drömmer mig bort till alla underbara kläder, Upper
East Side och allt. Men här sitter man fast i regnet.
13 suger.


image257


Haha !

image256

Kanske inte stämmer in exakt .. (a)

J - Alla avgudar dig                         S - Lätt att bli kär i
O - As sexig, grr                              A - Alla avgudar dig
A - Gillar att dricka / festa !             N - Gillar att dricka / festa !
N - Du kan behålla hemligheter       D - Gillar att dansa loss !
N - Du kan behålla hemligheter       B - Alla vill ha dig !
A - Gillar att dricka / festa !              E - Oh, jättebra kyssare
                                                         R - Helt GALEN !
                                                         G - Skiter i vad alla tycker


18 Maj

Gomorgon. Vaknade nyss och har precis pratat med Isolde. Hon är ju och jobbar i stallet så hon kanske behöver lite sällskap. Skulle åkt till Sickla med mammsen, men nä hon var upptagen. Alla är upptagna, så här sitter man ensam hemma. Någon som är ledig ? Skulle behöva lite umgänge, annars får det bli no-plugg och Grey's Anatomy-avsnitt. Aja .. Det kommer väl flera inlägg idag skulle jag tro. Pusspuss


Minnen

Hittade också lite fina bilder från Cypern 06

image249image250
image251image252
image253



Syskonkärlek

Titta vad jag hittade. En bild på min käre
storebror och jag som 2-åring. Gulligt ..

image242

Inspiration

Sitter här och drömmer mig bort, kollar runt på lite olika bloggar.
Skulle behöva en ny stil. En omstart. Varför skulle man inte vilja
vara som den här tjejen ? Hon imponerar på mig. Så sjukt fin och
inspirerande blogg. Underbara fotografier också. I like !

Regn, regn ..

Allt detta dåliga väder. När ska det ta slut egentligen ? Man blir ju bara ännu mer deprimerad än vad man redan är .. Har precis ätit sushi och en jättegod efterrätt gjord av min papi. Gårdagen flöt väl på ganska fort, en vild och galen utekväll. Harriet stupade ner i sängen nån timme efter att vi kom hem, medans Isolde och jag småpratade och tjockade oss med godis. Vaknade sent, vilket ledde till frukost kl 2. Thaha .. Gick ut en sväng på eftermiddagen. Men humöret var inte på topp, så Isolde och jag sa hejdå till Harriet och gick istället hem. La oss i min säng och åt älsklingsfavoritglassen Ben and Jerrys. Baked Alaska, någon som har smakat ? Jag tycker att den är jättegod. Livet går ju verkligen upp-och-ner just nu. Vet inte hur många tårar det har blivit den här veckan, för många i alla fall .. Så det kanske behövs en lugn kväll nu. Skulle följt med ut till Värmdö med min mamma. Men jag kände inte riktigt för det. Ska väl slå mig ner i soffan istället framför en film eller så. Jag är ju mysberoende, så det blir nog bra. Har inga planer för imorgon. M-Å-S-T-E hitta avslutningsklänning nu. Kanske följer med mammsen in till stan .. Kommer väl en liten uppdatering imorgon. Pusspuss, er Joanna.

image237image238image239 
image240image241

Nattsällskap

Hoppar runt lite i mitt rum. Haha, bokstavligt med lite najs musik i bakgrunden. Har lite smått bråttom, för ska vara hos Isoldebolde om en kvart. Mitt hår är megakaos, vet inte vad jag ska sätta på mig för kvällen och min sminkning är inte världens bästa. Vad hände med mina fina planeringar ? Haha .. Så kanske ska ta och skynda mig nu. Som sagt så får jag sällskap i natt med Isolde, min lilla Harriet följer också med. Så det blir vi 3 i min källare heela natten. Nås på 0704835353. Ses ute i Mälzide.


Thihi, tråk

Visste du att jag
(x) hamnat på sjukhus/akuten
(x) förlorat någon jag älskade
( ) dödat någon
(x) bakat sockerkaka
(x) velat dö
(x) lyssnat på samma låt en hel natt
(x) ätit godis istället för att gråta
(x) varit ordlös
(x) hatat värme
(x) skrivit på någons arm
(x) dissat någon som ringt på min mobil
(x) dissat någon som gillar/gillat mig
(x) hatat någon som jag egentligen älskar
(x) ångrat mig
(x) varit svartsjuk
(x) har ätit middag med någon jag tycker om
(x) tror på det övernaturliga
(x) ätit jättemycket och sedan spytt
(x) hatat min kropp och mitt utseende
(x) spelat gitarr
(x) sjunger i duschen
(x) har sett någon döende
(x) har skakat av nervositet
( ) slängt porslin i väggen
( ) tycker att pengar är viktigare än nåt annat
(/) gillar inte då folk frågar mig saker
( ) drömmer ofta mardrömmar
(x) skulle kunna döda för någon
(x) skulle dö för någon
(x) har ett smeknamn
(x) somnat på golvet
(x) åkt buss genom halva sverige
( ) kastat mig framför ett fordon
( ) brutit kontakten med någon för en kyss
( ) tagit min kompis pojkvän
(x) cyklat utan händer
(x) känt mig som ett as
(/) kysst mig själv i en spegel
(x) viskat i någons öra
(x) skrapat upp knäna
(x) tuggat på ett grässtrå
(x) hållit i en orm
(?) varit så full att jag inte kunnat gå
( ) trott att jag varit odödlig
( ) kastat/tappat min telefon i vattnet
( ) vaknat av att jag gråter
(x) har gråtit i någons närvaro
(x) önskar mig ett liv med en speciell person
(x) har sprungit en kilometer utan uppehåll
( ) har aldrig ätit fisk
( ) har sett en film mer än tjugo gånger
(/) gillar att städa vill inte ha det smutsigt ..
( ) har varit lunarnörd
(/) kan tre eller fler språk
( ) har bra självförtroende
( ) tror på gud
(/) är en negativ jäkel
( ) drömt att jag varit död
( ) har aldrig druckit öl
( ) trivs med min kropp
(/) är dålig på att säga nej
(x) har någon gång känt dödslängtan
( ) har varit på hultsfredsfestivalen
(x) har tittat på stjärnorna med en varm känsla i bröstet
(x) hade gosedjur som liten
(x) har förlorat en nära vän
( ) är emot abort
(x) faller nästan alltid för fel personer
(x) skulle kunna ge vad som helst för någon just nu
(x) gillar muskler
(/) hatar mjölk
( ) vet hur det är att tappa andan av någons skönhet
( ) tycker att alla som inte kan slåss är veklingar
(x) verkligen hatar att gå till tandläkaren
(/) gillar att kasta folk i snön och snömula dom tills dom ber om nåd
(x) vet hur det är att älska någon som är alltför långt borta
(x) älskar någon


Hallåhallå

Blev ingen blogg igår, hanns inte med. Men det hände faktiskt ingenting speciellt. Hade det ganska mys med trevligt sällskap. Thaha. Idag är det fredag. Allas favoritdag. Börjar 8 med so, sen språk, matte, lunch, ellära och svenska. Inte så passande för en fredag .. Aja, det är ju inte mer än 2-3 veckor kvar av sjuan nu. På eftermiddagen kommer jag nog bara att fixa lite småsaker här hemma. Och ikväll går vi väl ute, Isoldebolde ska kanske slagga här också. (a) Hittade absolut ingenting bra att ha på mig idag. Så det blev tights, långt svart linne och en röd / orange - kofta. Hmm .. Ingen hit precis. Pusspuss

Gamla favoriter

Dagen flög förbi. Jobb, lunch med mamma, eftermiddagen spenderades med älsklingarna Isolde, John och Anton och nu på kvällen har jag varit med min honungsflicka Isolde. Nu sitter jag i soffan med pappa. Hockeynörd som han är så är han helt uppe i matchen mot Tjeckien. 2-2 just nu, så det är ganska spännande. (a) Har precis gjort iordning ett glas oboy och lite jordgubbar. Mmh, har älskat båda sakerna i hela mitt liv. Gamla favoriter alltså. Måste skriva ihop en liten tankekarta som jag kan använda på min engelskaredovisning imorgon också, har inte ens gjort något än. Men det löser sig. Imorgonbitti ska jag iväg till M-badet för orientering också. Hyffsat skönt att få röra på sig lite. Hur är det med alla ikväll då ? Mitt humör är inte direkt på topp .. Humörsvängningar ? Beror på lite andra saker också ;/ Nu gjorde visst Sverige mål, thaha najs ! 3-2 alltså. Säger godnatt redan nu.


image236

Sex and the city

image235

Ja, nu har den haft premiär i London. Ni vet väl
vad jag pratar om ? SATC - filmen såklart.

Paus från jobb

Sitter vid mammas dator. Håller på att packa ner mer än ett års fakturor och massa grejer i 20 stora flyttkartonger. Kul va ? Thaha, har hunnit med en hel del innan det också. Men så snäll som min mamma är så lät hon mig sitta vid datorn en stund (a) Haha .. Längtar redan tills lunchen. Men nu - Back to work.


Hemlis

Thaha, vet ni vad ? Igår åkte Mikaels axellånga hår av.
 Och nu är det helt snaggat . Hihi, lite kul tycker jag (a)

Fy för arbete

Thaha. Nu sitter jag här, medans dom flesta andra ligger och sover. För klockan åtta ska jag bege mig till min mammas jobb och vara där fram tills lunch. Vi har Operation Dagsverke idag, heter det verket eller verke ? Aja. Måste få ihop 200 kr, tänkte på samma gång tjäna lite till vår klasskassa. Där måste jag ha 200 till sommaren också. 400 på samma gång, klarar jag det ? Joanna klarar fan allt. Intee .. Så nu blir det några timmars pappersarbete. Uusch, inte kul inte kul. Efter lunch så tänkte jag möta upp Fanny och Isolde. Blir väl lite roligare det. Skicka massa sms under dagen, det kommer behövas ! (a)  Hörs.

I <3 Grey's

image231

Summerfeelings

image230

Tisdagsmorgon

Hejhej. Sitter och äter lite frukost. Har matteprov om en timme .. Thaha, känner mig inte särskilt taggad. Sista provet utan betyg också. Aja. Har inga planer för eftermiddagen, kanske blir en fika med Fannsan. Pusspuss, J


Snabbis

Sådärja, nu ska jag ut för att träffa isolde en snabbis.
sen måste jag faktiskt plugga lite smått och umgås
med familjen. så det blir inget mer bloggande idag.
 vi hörs.

Igår

image217image219image218image221
image222image223image224image225

Uppdatering

Sådär, hemma med Isolde, Anton, John och Mikael. 
Hinner inte skriva någonting, lägger in bilderna från
 igår senare. (a) Nu ska jag vara social istället ..
Ses sötnosar !

Galen söndag

Okej. Kanske inte världens händelserikaste dag, men riktigt mysigt hade vi i alla fall ! Började med att träffa Fanny, köpte med oss massa mat och jordgubbar. Vi placerade oss vid gropen och låg där och solade ett tag. Så jäävla varmt. (a) Härligthärligt, vandrade runt lite i tuffa Mälarhöjden med en stor Ramlösa. Fötterna domnade av i det iskalla vattnet nere vid piren, jag ville såklart bada .. Men nej, det tyckte inte Fanny. Gick istället hem till Fanny med lite annat folk. Skulle sola , men det slutade istället med vattenkrig. Eller inget krig, utan Milton, John, Mikael och Anton hällde vatten över mig och Fanny. Mys ? Nej ! Thaha. Sen träffade vi Isolde och grillade hos Fanny, trevlans. Det blev ingen släktmiddag för mig alltså. Aja, man kan ju inte vara så social hela tiden. Nu under kvällen gick vi runt lite, satt i skolan ett tag och pratade mest. Helt okej kväll. Sitter här halvdöd i soffan med te, så orkar nog inte riktigt lägga in alla dagens foton. Imorgon är det skola igen i alla fall, börjar dagen halv 9. Så det är väl helt okej. Eftermiddagen kommer antagligen sluta med att jag och Isolde kilar över hit till mig. Aja, säger godnatt redan nu. Ska väl släpa upp mig till sängen snart .. Är fan helt slut. Thihi, pusspuss alla sötnosar därute.

Tack för att du finns

image215

Blame Sunshine

Sitter ute på altanen. Dricker lite mangojuice och tar det lugnt. Thaha .. Idag blir det antagligen lite Fannybun som gäller för mig. Hon har match nu på förmiddagen, men jag tror att hon hinner hem till eftermiddagen. Mysmys ! Isoldeälsklingen är fortfarande fast i stallet, men tänkte träffa henne ikväll i alla fall. Ska äta middag med min moster, hennes man och en av mina kusiner. Inte det roligaste precis, men det får man väl ta. Hihi, ha en bra dag.

image213

Fanny & Me

image208image209image207image210

Shoppinghysteri

Sådär, nu sitter jag hemma hos mami. Väntar på mat och sitter och chattar lite. Efter lite brunch på min altan så tog åkte jag till Aspudden för att träffa Fanny. Hennes lag hade loppis där, så vi satt och drack ramlösa i solen. Jordgubb och lime - smak, så himla god. Tog sedan tuben in till stan och glassade runt på drottninggatan. Det var skitmycket folk såhär i försommaren. Så härligt att gå i lätta kläder, bara ben och solisar. Tog en frappe på EHs uteservering. Mumsmums. Det blev en del shopping också, men ingen avslutningsklänning än ! Cepe, jag börjar bli lite desperat. Haha ! När vi väl åkte hem så hade jag köpt en stor t-shirt och rosa ( lite smått galna ) långa shorts från Bik Bok och en stor, färgglad necessär. Hittade supermycket fint också, shoppinghysteri ? Thaha .. Har ingen usb-sladd till mobilen här hos mamma, så jag kanske slänger in lite bilder ikväll. Men nu ska jag äta kyckling och sen gå över till Isolde. Ikväll blir det utgång, kanske en sväng ner till vattnet ? Myspys.

Fortfarande lika söt


Sol, sol, sol !

Så himla härligt att kolla ut på morgonen och se sol. När jag vaknade så tog jag ett långt bad och nu luktar hela jag vanilj. Använde min favorit Vanilla Body Butter från The Body Shop. Har precis målat naglarna ute på altanen och ska strax äta lite brunch. Om någon timme bär det av till Aspudden. Där ska jag träffa sötaste Fanny och sen åka vidare in till stan. Har en del som måste köpas. (aa) Ikväll ska jag träffa min bästavän Isolde också. Trevligt. Är på väldigt bra humör idag. Fast i helgen måste jag städa och plugga lite. Uusch .. Aja. Ha en bra lördag allihopa, J

Goodnight

Nu avslutar jag kvällen. Blev lite film, jordnötter och en
 kopp te. Konstig blandning. Känns lite bättre i halsen
nu i alla fall. Imorgon blir det kanske en sväng in till stan.
Får se .. Annars så hörs vi. Puss sötnosar !


Green & Grey

image205 image206


Back on Track

Äntligen. Vet ni vad ? Min älskade mobil är tillbaka. Och inte bara det, det är inte ens min förra, det är en helt ny ! En helt ny, i samma gamla vanliga modell. Jag blir så otroligt glad. Och nu kanske det blir fler bilder ? Vi får se. Pappa står för övrigt i köket och kokar hummer. Thaha, konstig ? Jag vet. Men han hade fått dom från jobbet i försenad födelsedagspresent (aa) Annars så har jag inte hittat något sällskap för kvällen, så det blir bara en hemmakväll. Lite tråkigt, men jag borde kanske ta det lugnt eftersom att jag har en förkylning på g. Snälla, inte såhär i det underbara vädret ? Aja. Joanna klarar sig alltid.

image203
                                                                 

Thihi, har tråkigt ..

Vem:
är i rummet med dig: Är ensam
fick du senast sms av: Isolde
tänker du på nu: Thaha, många ..
pratade du senast i telefon med: Pappa
önskar du var med dig nu: Bästavänner
är din favoritsläkting: Kusin Rebecca & syssling Mikaela
i din skola går dig mest på nerverna: Cepemånga (a)
saknar du just nu: Ni vet nog

Var:
går du i skolan: Mälarhöjden
är din mobiltelefon: Bredvid mig ?
är din mamma: Hemma
sover du: I <3 sängen
handlar du mest: Ganska olika faktiskt
fick du tag i tröjan du har på dig: Bik Bok tror jag
vart åkte du senast bil: Kommer inte ihåg (;
ligger ditt rum: Thaha, va ? Övervåningen

Vad:

åt du senast: Tuggummi (?)
drack du senast: Ramlösa
är det för färg på dina byxor: Vita shorts
är den närmaste saken som är blå: Hilfigertröja
gillar du mest med skolan: Öh, vännerna ?
har du på fötterna: Hihi, barfota
är din favorit färg: Alla sorters vitt
för film såg du senast: Oj, kommer inte ihåg
hör du just nu: Musik, ständigt !

Har du någonsin:
sovit i en annan säng: Självklart
tyckt att din kusin är het: Hmm, ja ..
sovit naken: Tror inte det
kört över hastighetsgränsen: Kör inte ens
målat om ditt rum: Jorå, flera gånger
dansat framför en spegel: Thaha, alltid !
fått hicka: Ja, sjukt irriterande
dumpat någon: Mmh
stulit pengar från en kompis: Näe
hoppat in i en bil med folk du just träffat: Nej ?
varit i slagsmål: Lite catfight då och då
smugit ur ditt hus: Ja, let's rymma !
haft känslor för någon som inte känt detsamma: Ja, tyvärr


Alla gillar fredagar

Inget bloggande igår. Hade fullt upp i det fina vädret. Shorts hela dagen (a) Najsnajs, det blev lite umgänge på eftermiddagen. Sen cyklade jag hem och åt middag med Isolde. Gick ut senare och sådär. Trevligt trevligt. Är lite småförkyld idag, så jag pallar inte skriva så mycket. Har precis solat ute på gräsmattan med musik, onyttigheter och ramlösa. Sommarkänsla ! Men annars så händer det inget speciellt idag. :/ Harriet och Isolde är fast i stallet hela helgen, och Fanny spelar match ikväll. Så tja, någon som vill rädda mig ?

Oj så fort det går

Ja, nu är klockan snart 11 och här sitter man. Ganska chill dag, inget plugg för tillfället. Thaha. Gömde mig i en svart gammal munktröja hela dagen. Uschusch. Jag och Isolde gick hem till Fanny efter skolan. Drack lite te och pratade om allt möjligt. Sen åt vi pizza med Fannys mamma, syster och även min lilla mamma. Trevlans, eller intee. Thihi. Kvällen tillbringades med Isolde i regnet och på nördgårn. Köpte lite smågodis för 7 spänn och pratade om allt mellan himmel och jord. Sånt som man ska göra med sin absolut bästavän. Måste bara säga att nu har jag haft min lånemobil i över 2 veckor. Så min älsklingsmobil borde ju vara lagad snart, eller hur ? Det blir knappt några bilder utan mobilkamera ju ;S Aja. Snart är man back on track igen. Imorgon bitti blir det orientering vid Mälarhöjdsbadet (hej otränad!), sen engelska, lunch, tyska och no. På eftermiddagen blir det väl lite umgänge. Nä, nu ska jag ringa Isoldebolde och lyssna på lite godnattmusik. Sov gott alla sötnosar.

I <3 Helg

image201

Myspys

Nu sitter jag här hemma hos mamma. Pratar och dricker kaffe, jag beter mig fan som henne ibland. Usch ! Skolan var väl hyffsad. Gjorde smulpaj med äpple / rabarber på hkn, och jag gjorde då typ bästa vaniljsåsen. Stolt (a) Efter image200skolan gick jag hem till Fanny för att hämta min cykel. Stannade på hennes altan med varsin latte. Mysigt ! Killarna kom förbi en sväng, låg mest på hennes studsmatta och såg på när Anton blev lite fjoortis .. ;D Småguligt ! Nu ska jag snart cykla hemåt. Imorgon blir det möjligtvis årets första dopp och på torsdag en sväng in till stan. Måste hitta avslutningsklänning .. ! Ikväll blir det nog bara en lugn hemmakväll. Har hela huset för mig själv, pappa kommer inte hem för ens sent. Härligthärligt. Joannakramar.


Engelskalektion

Nu sitter jag här i datasalen. Har precis skrivit ut min lilla text på 514 ord. Thaha ! (a) Det är ganska segt .. Vi har vikarie, och tydligen var det min brorsas kompis i högstadiet. Lite smått roligt sådär. Nu ska jag ta och smsa lite med Isolde. Bloggar mer ikväll. Hörs !


Dagens outfit

Nu är det dags att rusa till skolan. Det här har jag på mig idag:

1. Grå kofta från Bik Bok
2. Svart linne från Gina Tricot
3. Ballerinaskor från HM


image197image198

Sammanfattning

Slut på lov nu. Fanfanfan. Har degat hela dagen hemma
hos mig. Tillbringade dagen med mina älsklingar Isolde,
 John, Milton, Anton och Mikael. Riktigt trevligt faktiskt. Var
 ute på kvällen, pratandes över en Ben & Jerry's. Mamma
har köpt ett linne och en jättesöt kofta till mig. Snäll ibland,
så konstig ibland. (a) Vill ha sommar nu. Sov gott & puss !

image194 image196

Älskare , alltid !

Min sötnos Linn " Underbart " Hansen har kommit hem från Italien.
Äntligen, nu ska jag tvinga henne att skicka över massor med bilder (a)

image193

5 Maj

Studiedag ! En ledig måndag alltså. Skönt för mig, jag hatar måndagar annars. Sitter här med mjukisar och blött hår. Har precis duschat och pluggat lite. Ska väl få i mig lite frukost, torka håret och sätta på lite smink. Sen ska jag rusa, för jag ska möta Isolde. Vet inte vad som händer idag, blir väl en vanlig mysdag tror jag. Ska hälsa min lilla Fanny. Hoppas att det löste sig igår gumman .. (h)

Übersött Rachel !

image190

Snart slut på lov

Nu sitter man här igen. Bänkad framför min favoritapparat - datorn. Dagen flög förbi. Var med Fanny, Isolde och Harriet. Så oerhört fint väder ! Från och med nu är det bara middag på altanen som gäller. I alla fall så gick vi mest runt lite, träffade det vanliga gänget också (a) Runt tretiden gick vi hem till Fannygumman och åt lite. Hon hade gäster, hennes kompis Julia och familj. Hon verkar ju riktigt mysig, thihi. Fast jag kanske inte är världens socialaste och oblygaste människa, så jag framstår nog som lite smått knasig inför nya människor. Thaha, åt lite god grillmat och cyklade sen ner till Fridhem. Och vet ni vad jag och Isolde längtade så starkt efter? Jo , att bada. Förra året och året innan det så badade jag redan i början av April. Och nu har jag inte ens hunnit med det ! Herregud, kanske hinns med i veckan? Vafan, jag är ju värsta badgalningen. Nu på kvällen har jag mest umgåtts med min käre papps. Pratat lite i telefon också, riktigt mysig hemmakväll sådär. Imorgon är det sista dagen innan cepeskolan börjar igen. Herregud, jag pallar inte just nu! Kändes som sommarlov idag ju. Imorgon måste jag ta mig till och börja skriva på min engelskatext. Och elevens val får man nästan ta och skippa. Haha! Men nu är det ny vecka och nya tag. Thaha! Men sov så sött nu allihopa och harebra. Nu blir det playaheadlan och min bästevän mobiltelefon som gäller. Puss !

Visst blir man lite sugen ?

image188image189


Dagens

Humör - lite deppig och småtrött
Klädsel - ljusa jeans & randig tröja
Frisyr - typ bara platt & utsläppt
Borde göra - lääxor .. segt som fan
Längtan - sommarsommarsommar
Personer - isolde, fanny & harriet
Vill ha - kläder i mängder, ny parfym
Tråkigaste - seg förmiddag (a)
Beroende - minttabletter från starbucks


Trevlans

Kom precis hem från en utekväll. Thihi,
riktigt mysigt därnere vid vattnet. Följde
med Isolde hem till Fanny eftersom att
hon skulle sova där. Så när jag vaknar i
morgonbitti så tänkte jag vandra över
dit för en frukost. Ska väl spendera dan
med dom också. Mina bästavänner !
Nu blir det lite nörderi framför datorn.
Kanske också en del freaky-filmer (a)
Sovgott alla sötisar !

Smått misslyckat

Mmh, rubriken beskriver dagen. Jag hade förväntat mig lite umgänge. Men tahah, det var ett litet missförstånd. Så istället har jag suttit hemma själv. Jaja, målade naglarna chockrosa för att försöka pigga upp mig lite. Men nä, det funkade inte särskilt bra. Har fortfarande inte gjort något på engelskan, men det kommer väl det också. Fyfan för Joanna Sandberg ! Jag är kingen utan k. Nu ska i alla fall jag följa med mamma till skärholmen en snabbis. Ikväll blir det grillkväll och kanske en promenad. Får se ifall jag är på bättre humör då .. Puss och gull !

Najs fan !

Sitter här i myskläder. Musik på högsta volym (aa) Var ute hela morgonen i den fina solen. Åt frukost på framsidan och sådär. Myspys med vår ! Jag vet inte hur det blir idag. Hade ett stort shoppingsug i förmiddags. Har ju ganska mycket på min inhandlingslista. Typ som solpuder, nagellack,  shorts, solisar, kofta, toppar, skolavslutningsklänning och sommarpumps. Men det får nog bli av någon annan dag. Kanske bara tar en lugn dag idag. Det blir som det blir. Nu blir det Veckorevyn som vanligt. Thaha , harebra!


Isolde & Joanna

image187

1 år sen , kommer du ihåg bilden ?
Kommer du ihåg hösten 06 ?
Kommer du ihåg våra bussresor ?
Kommer du ihåg alla våra tjockisdagar ?
Kommer du ihåg alla cpn som kommit fram till oss ?
Kommer du ihåg natten i min källare på jullovet ?
Kommer du ihåg ?
Det gör jag.

Fanny

thaha så underbart söt !

image183

Längtar

image179

tills Spanien den 3 - 14 juli

Myspys

image186Sådärja, hemma igen. Gårdagen började riktigt bra, men slutade kanske inte fullt lika lyckat. Usch för mig. Aja, kom hem runt elva till Fanny. Hände inget speciellt, låg mest och mumlade medans Fanny spelade in mig. Thaha! Vaknade till lite kl 5! Hua, det enda dåliga med våren är dom förbaskade fåglarna som skriker sådär jobbigt på morgonen. Lilla Fannu fick megadamp, men somnade om sen i alla fall. Runt lunchtid tog vi en promenad ner till centrum. Isolde och Fanny gick där med sina fjällisar och jag med min vita vindjacka från North Face. Såg lite smått roligt ut. Vi var desperata efter avokado, men såklart var dom helt omogna i Mälarhöjden. Så vi fortsatte mot Västertorp och där hittade vi några. Vi mötte upp Harriet och när vi till slut kom hem så var dom helt hårda och oätbara. (Kan man säga oätbara ? ) Så typiskt. Åt en god lunch och sa sen hejdå till Isoldeälsklingen. Då gjorde jag, Harriet och Fanny iordning varsin latte och gick upp till Fannys rum. Satte på filmen "Maid in Manhattan" med J-Lo. Låg där och myste framför filmen, en sån där amerikansk kärleks-mys-film. Helt okej för en sån här slapparfredag. Drogar sönder en remix av Lovestoned med Justin. Och nu ligger jag här på soffan, mätt och trött i min Musse Pig t-shirt, fleecetröja och mjukisar. Lagom fräsch sådär .. (a) Ikväll blir det en lugn hemmakväll med pappsen framför tvn. Behöver nog ladda upp mig nu. Kanske slänger in lite bilder senare, får se. Ha en bra fredagskväll !

image180

Jag saknar Linn Hansen , kom hem från Italien
 din söta unge. Saknar ju dig som fan här hemma.

Dagens bild - Nicole


image165

Hej Maj !

Den sista dagen i April spenderades till största dels med Isolde, Harriet, John, Anton, Mikael, Milton och lite annat folk. Kvällen började med Isoldes och min lilla picknick. Drog runt lite vid vattnet sen, Ganska mys, men det förstördes ju snabbt av regnet. Uschusch ! Varför ska det vara dåligt väder nästan varje valborg ? Efter ett tag ville jag och Harriet gå ner och se brasan, medans dom andra skulle gå hem till en kompis. Men nej, Isolde ville inte gå dit ensam med dom. Så det blev ingen eld i år, thaha barnslig som jag är. (a) Vi satte oss istället inne i en lekstuga för att inte bli blöta. Fast det funkade inte så bra, och sen hade Isolde lockigt hår och mitt var platt som jag vet inte vad. Haha ! Började frysa lite smått så vi satte oss inne på gårn i några soffor. En bit innan 12 så gick vi hem. Skulle blivit film, men vi pallade inte så vi gick ner direkt till min lilla mysiga källare. Låg istället och pratade i telefon tills halv 2 nån gång. Sen somnade vi där med armarna omkring varandra. Älskar dig bästevän !

Vaknade innan 10 och nu har vi bara chillat lite. Just nu ligger jag i min säng medans Isolde sitter vid den andra datorn. Nördvarning. Tss, vi tänkte få i oss lite frukost, fixa oss och sen gå och köpa lunch. Blir väl en lugn dag. Ikväll ska vi ut, sen hem till Fannsan och sova där. Gud som jag saknade henne igår. (h) Men ha en bra första maj allihopa !


image161

RSS 2.0