Nu kör vi Isolde

Strax ska jag möta Isolde, vi ska hem till henne en snabbis
och sen hem till mig igen. Vår lilla picknick-kasse är packad
med grillad kyckling, potatissallad, tomater, baguetter, cider,
choklad och lösgodis. Thihi, nördar.

Jag ska bara säga att jag älskar dig Isolde, du är min bästavän
 över allt annat. Lovar <3

Har kommit fram till ..

..  att det måste vara något stort fel på mig. I hela mitt liv, jag lovar hela mitt liv, så har jag alltid varit allas andrahandsval. Jag har alltid kommit på andra plats. Alltid fått sitta längst ut på kanten, alltid fått vara den där mellanpersonen. Vad gör jag för fel ? Vad ska jag göra ? Egentligen ingenting att klaga över, men så är det helt enkelt. Fyfan. Men nu - slut på deppbabbel.

Valborg

Det har väl ändå ingen missat ? Nu är det valborg. Det ska bli lyckat, har jag bestämt. Isolde ska sova här, så vi ska väl ut nu under kvällen. Träffa lite folk och sådär. Min brorsa kommer hem, fast jag tror inte att jag kommer hinna umgås så mycket med honom. Men det ska bli najs, ska sova över hos Fanny imorgon också. Treeevlans.

5 dagar ledigt nu. Men jag har ett stort problem, för det första så ska jag lämna in en engelskauppsats på tisdag på 500 ord. Har knappt ens börjat. ;S Och sen så har vi ju då elevens val, som jag knappt heller har börjat på. Dom flesta har väl gjort sådär 4-5 sidor, medans jag har skrivit 1,5. Duktigt Joanna ! Men jag orkar inte det nu. Skippade sista lektionen, för mitt huvud gjorde väldigt ont. Lite andra saker gjorde att jag inte pallade heller. Men jag hoppas att det ska lösa sig nu. Tack till min älsklingsfanny som gjorde min dag snäppet bättre. Puss allihopa !

image160

Fy så segt

Har segat mig igenom skoldagen idag. Niornas
kabaré var väl inte direkt toppen. Efter lunch blev
jag alldeles övervarm. Uschusch, det känns som
om mitt huvud kommer att sprängas sönder i 1000
bitar, har en konstig irriterande känsla i halsen och
jag har mått illa hela dagen. Kanske skulle man ha
stannat hemma idag i alla fall ? För det verkar inte
som att mina vänner behöver mig för tillfället. Jaja.
Det bättrar sig väl snart. Kram alla sötnosar därute.


@ Fannys place

image156
image147 image148
image149image150image151image152image154

Aldrig utan telefon

Sitter här och har precis pratat med Fanny, men nu är det Isoldes röst  jag hör. (a) Telefonen är fan min bästavän, aldrig utan den alltså. Thihi, skoldagen rullade på ganska fort. På eftermiddagen var vi inne på Götgatan för att se någon film, typ Kid Svensk med skolan. Efter det så lallade jag, Isolde och Harriet hem till mig och träffade sen lite killar. Mys som vanligt. Åt middag med Isoldebolde och var sen ute i tuffa Mälarhöjden lite. Det är riktigt varmt nu alltså ! Så najs. Har ju tyvärr ingen kamera på min lånemobil, så det blir glest med foton nu en tid. Men försöker så gott jag kan. Nu blir det lite bläddrande i Veckorevyn i sängen. Myspys, sov gott alla sötnosar.

Måndag igen

Godmorgon. Ny vecka. Bara 3 lektioner idag och bara 3 skoldagar kvar.
Taha, fyfan vad bra. Jag har musik, svenska och tyska. Efter lunchen ska
 hela årskurs 7 i Mälarhöjden åka in till söder och se på någon film. Den
 är säkert väldigt seeg, men det blir väl ganska chill i alla fall. Sen blir det
 en myseftermiddag med Isolde. Puss !

Strawberries

Hejsan igen. Sitter här hos mamma. Har precis ätit laxpasta och jordgubbar med choklad till efterrätt. Mums ! Kom till Fanny runt 12. Åt lite lunch och slängde ihop en No-grej om el. Thaha, slarver. (AA) Kikade på lite bilder från middagen igår. En del var riktigt fina ! Ska väl sätta in några av dom när Fanny har redigerat klart alltihop. Vid 3 träffade vi Harriet och åkte in till Skärholmen och fikade på E-house. Det blev ingen shopping för min del, tänkte spara lite money till sommaren. Men jag hittade i alla fall en übersöt, tunt stickad grå kofta från Bik Bok. Den kostade 400 , så tänker tjata lite på Mami. Den var ett must have till sommaren i alla fall. Men nu ska jag vandra hem och prata i telefon. Najs !

Helgens mest spelade: (Thaha, inga kommentarer)
1. Break the Ice - Britney Spears
2. Oops we did it again (sommar 07) - Sommarpojkarna
3. Candy Shop - 50 Cent ( Dans hos Fanny ;S )

I will always love you

image146

Söndag 27/4

Nu var det söndag igen. Jag måste bara säga tack för igårkväll flickor. Så himla mysigt. Och Fanny, tack för allt fint du hade ordnat. Thaha. Kvällen drog förbi alldeles för fort. Det blev en massa mat och gott, asmycket dans och prat. As usual. "PCD-Buttons och strippdans" kommer sitta kvar länge. Hahah. Vaknade ganska tidigt imorse. Inte så bra, för nu sitter jag här, trött och sliten. Ska bli skönt med en mysig dag hemma hos Fanny idag. Bara hon och jag. Tänkte fixa NO-redovisningen och sånt där. Har ni tänkt på en grej ? Det är tre skoldagar sen Valborg, efter det har vi 5 dagar ledigt. Och sen är det inte långt kvar till sommarlovet. Helt otroligt. (aa) Jag tror att jag är kvar på vinterhalvåret fortfarande. Allt går så fort, men aja. Jag ska inte klaga. Ses !

Kommer fler bilder senare

image145

Gröna små knoppar

image142image144

Så här såg det ut alldeles nyss på min grannes tomt från mitt fönster.
 Jag älskar mitt körsbärsträd. Det har stått där i hela mitt liv och varje
gång jag ser dom små knopparna ploppa upp på vårkanten så blir
jag lycklig. Det är riktig glädje det. Jag längtar så otroligt till sommarn.

Badfavoritet från The Body Shop

image137image140

Så überskön helg

Godmorgon (förmiddag?) allihopa. När jag vaknade imorse så gick jag ner till vårt nyrenoverade stora badrum i källaren och tog ett långt bad. Det blev tända doftljus, mörker, ansiktsmask och bodyscrub. Hemmaspa helt enkelt. Riktigt uppiggande och skönt. Sen blev det ju såklart lite BUS-kräm från Dove. Snart badsäsong, och jag måste ju hålla kvar brännan från Thailand ett tag till i alla fall. Thaha. Sitter här i Mälarhöjds-mjukisar och myströja. Ska hem till mamma om ett tag och få i mig lite lunch, sen ska Isolde komma till mig. Då ska vi börja fixa oss. Sätta på läsnaglar, klä på oss och locka mitt / platta hennes hår. En riktig mysdag. Mellan 6 och 7 så börjar Fannys lilla middag. Så det blir en tjejmiddag med trerätters med Fanny, Isolde, Linn, Harriet, Louisa, Malva och Malin till 12 någon gång. Riktigt bra alltså. Jag uppdaterar väl antagligen senare idag eller imorgon. Puss och gull.


Helvete

Inget att säga. Dom två senaste dagarna har jag vart i skolan,
med kompisar och mitt liv har blivit ett totalt kaos. Cepe-berg-och-
dal-bana.
Inte ens det fina vädret kan få mig må bättre nu. Allt är
 ett stort missförstånd. I alla fall , imorgon är det Fannys middag.
På dagen blir det lite småfix. Det vill säga: Lösnaglar, locktång, bad
och lugn och ro. Precis vad jag behöver just nu. Sov gott alla älsklingar

Kortfattad Onsdag

Sega lektioner hela dagen.
Firande av Linn med Ben & Jerry's
Mys med bästavännerna och lite killar på eftermiddagen,
Middag med mamma, Fanny och hennes mamma.
Joggingrunda med Fanny och Isolde.
Top model, teve och kiwi. Borde ta och läsa engelska,
lägga in mycket fler bilder och göra tyskaglosor.
Mår som vanligt, bloggar mer imorgon. Ses !


Grattis älskling !

Jag måste bara säga grattis till min söta Linn "Underbart"
Hansen
som fyller fjorton år idag. Jag älskar dig lilla unge !


Hej nörd

Så, tillbaka framför datorn igen. Nörd (a)
Efter middagen så gick jag ut en sväng
med mamma, pratade om lite saker för
 hon har ju typ damp på mig. Men men,
det var ganska så mysigt i alla fall. Ligger
 i soffan och ser lite halft på tv samtidigt
som jag försöker chatta. Thihi, men nu
 blir det snart ett bad och sen  sängen.
Godnatt allihopa !

Ni missar väl inte ..

.. Ugly Betty som är tillbaka ikväll kl 20 på 
femman ? Det gör i alla fall inte jag. Kanske
 hinner jag också med att se på dom Desperata
Hemmafruarna en timme senare.

image132

Hej cepemobil !

Okej. Jag frågar mig själv, hur ska jag kunna stå ut med den här stenåldersmobilen jag har nu ? Jag saknar ju min vanliga walkman som är inne på lagning. Fyfan. Jag har inte ens klarat mig idag , och det kan ta flera veckor innan jag får tillbaks den andra. Så nu kommer det kanske inte att bli så många foton tagna heller. Cepecepecepe..

Vädret får mig iallafall att må mycket bättre. Sol, värme, ingen jacka och utelektioner. Riktigt najs ju. Sommaren är snart här, lite mindre än 30 skoldagar kvar nu va ? Härligthärligt ! Så trött på allt nu bara. Sitter här och äter lite nötter och dricker juice. Alla mina små älsklingar är upptagna, så det blir väl Top Model för mig antar jag. För kvällen har jag inga planer, kanske blir lite plugg inför veckan så är det klart. Men nu blir det Hej tv ! Hejdå Dator !


Tre cepen på samma dag

Igår segade sig skolan fram. Var ute i det fina vädret, men annars riktigt segt. Men efter skolan så begav sig jag och Isolde till ghettoskärholmen för att titta på lite skor. Fanns faktiskt ingenting intressant där, så vi gick ner till tunnelbanan igen. Och när vi satt på en bänk och väntade, så satte sig en thailändsk man bredvid oss med väldigt långa naglar. Inte för fräscht om man säger så. Han sa hej och tog upp ett kakpaket. Och så frågade han Isolde ifall hon vill ha, hon sa nejtack det är bra. Han fortsatte att kolla på oss lite sådär konstigt, och hummade något om hur goda kakorna var. Och sen gick han på tåget, usch fy !

Sen åkte vi iallafall in till stan. Strosade runt lite på Drottninggatan och Isolde hittade ett bar jättesöta tygskor. Taha. Köpte också *hemligt* till en underbar liten tjej. Kan inte säga vad det är, på grund av att den där underbara lilla tjejen kanske läser min blogg. Hmm (aa) Åt tjockismiddag på donken, eftersom att vi hade lite bråttom. Och när vi stog utanför Kicks så kom det fram en tjej till oss och ville att vi skulle komma på deras " religösa möten med över 200 ungdomar i Bandhagen varje fredag". Dom spelade visst häftig dunkadunkamusik och så sa hon att vi kunde byta nummer, tackade nej och sen skrattade vi efter henne. Isolde drar till sig konstiga människor verkar det som.

På väg hem från centrum till mig så fick jag och älsklingsisolde ett av våra damputbrott. Det vill säga att vi skrattade i evigheter åt nästan ingenting. Fyfan, la mig ner på trottoaren och kunde knappt andas. Thahaha. Efter ett tag så gick vi ut och träffade lite kompisar. Hade det väl trevligt, men vi frös båda två i våra Fred Perry-tröjor. När vi följde Isolde hem så stötte vi på ett litet halvfyllo också. Han mumlade nåt till oss och sådär. Helt cepe ! Tre cepen på samma dag alltså. Helt otroligt.

I love Blake Lively

image129

Veckans planering

Måndag: Stan m. Isolde. Utgång på kvällen ?
Tisdag: Vara m. Fanny Inga nya planer
Onsdag: Ut och jogga m. Isolde. Utgång på kvällen ?
Torsdag: Fixa Veckans Nyheter m. Harriet
Fredag: In till stan igen, fix inför lördagen. Myskväll ?
Lördag: Fannys försenade födelsedagsmiddag (h)

Hej där blondie !

image120
Harriet: Joanna ! Ser du mina fettoben ?
Jag sitter och smsar, ignorerar hennes lilla fjortisprat.
Harriet: Och så har jag emojeans på mig,
 fan att det inte fanns några 22:or också !

Hur fan får hon ihop det ? Säger inte bara storlek
22 att hon är pinnsmal ? Thihi , Harrietharrietharriet ..


Sunny Sunday

Tjo igen. Nu sitter jag här framför lilla datorn igen. Har precis ätit en god middag med pappsen. Taha, söndagsmys. Sitter här och väntar på nyheterna, för jag har ju cpveckansnyheter den här veckan, vilket betyder att jag och Harriet måste följa nyheterna noga den här veckan. Men som Harriet sa idag: " Ja, sorgligt nog har vi det. men vi måste ju toppa halva company " Tahahah , bara vi fattar. Iallafall. Vaknade 10 imorse, segade mig igenom förmiddagen. Och vid halv 1 så åkte jag med mamma till Sickla för lite lunch och så skulle hon handla lite saker. Kollade runt lite efter bl.a skolavslutningsklänning , men näe. Hittade bara en söt, lite stickad vit klänning från MQ. Men äsch, nej den blev det inte (a) Vi hann med sushi och en fika på Wayne's, morotskaka och en hallonsmoothie. Mumsmums. Sen åkte jag glatt hem med en svart klänning, ett blommigt linne och en röd kofta i påsarna. Tahah.. Mamma släppte av mig vid tunnelbanan vid 3 , där träffade jag Harriet. Köpte varsin glass och vandrade ner till piren och Fridhem. Riktigt mys i vårvädret! Så härligt med sol, ääntligen säger jag. Lite sommarkänsla nästan. Efter någon timmes solande så gick vi hem till Harriet. Stannade till för att träffa några smått roliga också. Men sen så gick jag till slut hem. Ska gå ner och ta ett härligt bad tänkte jag. Blev så himla trött nu bara. Så typiskt mig, när det väl är helg så sliter jag bara ner mig själv. Har så mycket borden. Borde ut och jogga, borde göra läxor, borde ladda in lite ny musik i ipoden, borde städa mitt überdammiga rum. Åh herregud, jaja. Joanna klarar sig alltid !

image118image119

Palla rubrik

Kom precis hem från en promenad
med Isolde, John, Milton, Mikael och
Anton. Härligt med lite umgänge nu
på kvällen. Palla sitta hemma en hel
lördag. Taha (a) Men nu blir det sms,
Morden i Midsomer, ramlösa och pop-
corn. Tihi. Haresåbra allesammans !

Favorit i repris

image116

Älskade vår

image115

Live for the weekend

Tjo allihopa. Haft en bra helg hitills ? Det har iallafall jag. Hade det riktigt mysigt igår. Drog runt lite ute och sov senare över hos Fanny. Hann med både American Pie mitt i natten, en god brunch och massor med tjejsnack. På förmiddagen la vi oss alla tre, Isolde, Fanny och jag, i hennes säg och satte på en av låtarna från Titanic, här är låtkoden för alla intresserade: http://michiemax.com/sitebuildercontent/sitebuilderfiles/jameshornertitanicrosepiano.mp3 
Då så började vi helt plötsligt så börjar vi gråta. Taha, så konstiga vi är. Släppte bara ut allting, och tack för att ni finns älsklingar! Det är såna vänner man ska ha. Senare idag så gick vi ut för lite frisk luft, mötte upp Harriet och tog en sväng in till stan. Fikade på älsklings Wayne's. Kikade runt lite efter kläder, men hade så otroligt ont i huvudet. Så jag var inte på så bra shoppinghumör .. Och på tunnelbanan hem så blev jag väldigt illamående. Fyfan kände för att spy. Men nu är det mycket bättre. Efter oxfilé och potatis , taha ? (a) Ville bara skriva ihop en liten sammanfattning av dagen. Snart kommer Isolde hit , ska kanske se på film. Annars blir det bara en myspromenad. Förresten, känns som om det är en förkylning på g. Uschusch. Men nu allesammans , nu ska jag ner och äta Ben & Jerry's Baked Alaska med vaniljglass, marshmallowssås (hur stavas det?) och vit choklad. Namnam. Ha en trevlig lördagskväll !

image113image114

Fucking Friday

Måste börja med: MIN MOBIL ÄR SÖNDER , INLÄMNAD PÅ LAGNING NU.
Alltså så går det inte att nå mig på mobilen. Jag vet inte, pappa kommer snart tillbaka. Så jag kanske har fått en lånemobil tills ikväll. Annars så jääävlar ! Fucking skit..

Dagen var ganska ospeciell och vanlig. Fanny och jag lekte lite med vår lilla kondom på non. Tahahh , nördar. Slänger in lite bilder från det senare. (a) Efter skolan mötte jag upp Fanny för att hyra film tills ikväll / inatt, eftersom att jag och Isolde ska sova hos henne. Nu måste jag hinna duscha, fixa mig och packa innan jag ska vandra över till Isolde för en mysmiddag. Gud, när ska jag hinna med designen ? ;O Får se. Men ha en bra fredagskväll allesammans, Isolde och jag ska ut i Mälarhöjden och hitta på nåt skoj. Åh gud så fint väder det är också, I like !

Snabbis

Hejsanhejsan, jag tänkte skriva en liten snabbis om gårdagen. Skolan rullade på som vanligt. Handboll på idrotten, engelska, pannkakor, tyska och håltimme på non. Najsnajs, vi slutade alltså redan 10 i 2 ! Så då promenerade jag, Fanny, Harriet, Linn och Malva till centrum. Köpter varsin glass och satte oss och solade på en bänk. Riktigt mysigt. Kvart över 3 gick jag tillbaka till skolan och hämtade upp Isolde, sen gick vi hem till mig. Thaha, vi delade på en halv Ben & Jerry's , Cookie Dough , i min säng. Jag säger bara: Lyckalyckalycka. Tog också lite fina bilder på min balkong. Vi åt köttfärssås och pasta till middag. Ensamma, eftersom min pappa var ute och firades av sina kompisar. Sen had eiv en liten myskväll, träffade Milton, John och Mikael. Var hos mig i några timmar, sen gick vi ut. Kom hem vid 10 och stupade i säng efter en halvtimme. (a)

Idag är det so , tyska , matte , no och svenska. Börjar 8 och slutar 3 , palla. Thaha, annars så är det väl helt okej med mig. Lite stressad, har fortfarande inte fixat bloggdesignen ( ska öras i helgen ) och har inte gjort min tyskaläxa. Slarvigtslarvigt  .. Men ah, det blir en lugn eftermiddag tror jag. Behöver vila upp mig. Och ett annat måste: Jogga ! Fyfan, är det inte cooper snart ? Usch. Ha en bra dag

image110image112image111

Ojsan !

Jag lovar , ska försöka fixa tillbaks designen när jag hinner ! Det verkar inte fungera just nu. Palla !


17/5

Taha , jag har stora problem med att komma på rubriker. Får köra på dagens
datum istället (a) Gick upp 20 i 7, tog en dusch och sminkade mig. Har precis
 lagt ner alla saker och sitter här och äter frukost. Tvn står på , cepetråkprogram.
Haha. Idag är det idrott, engelska, tyska och sexualkunskap som gäller. Helt ok.
Efter det så tänkte jag och min absolut  bästevän Isolde lalla hem till mig. Blir
 väl antagligen tjockisätning och lite mysprat i min säng. Herregud , då trivs man
 verkligen som bäst. Där i sängen med Isolde. Pratandes om allt möjligt. Det är
lycka. Nä , nu ska jag kika runt lite på playahead.se och veckorevyn.se. Hörs !

Deppdag

Haft en lite halft vanlig, lite deppig dag.
Seg som fan. Huvudet går på lågvarv
och gör ont. Var ute med några på kvällen.
Men jag pallar inte uppdatera. Palla att
bloggdesignen ska krångla också. Jag
fixar det imorgon eller så. Men nu blir det
Top Model 9, I like. Vi hörs imorgon !

Ny parfym ?

Jag kikar runt på lite dofter och nya vårkläder på nätet,
man blir faktiskt lite sugen när man läser sånt här.





Kate Moss: Glamour och skönhet väcks till liv av en berusande
blomstermix med liljekonvalj, magnolia och rosenblad.
Den utsökta, sensuella värmen följer med en virvel av
patschuli, mysk och vetiver, 30 ml. Pris: 289:-




Paris Hilton Can Can:
En sofistikerad och sensuell doft
med innehåll som clementin, svarta vinbär, orkidé
och apelsinblomma. 50 ml. Pris: 395


 



Calvin Klein IN2U: En spontan och frestande doft med rosa
 grapefrukt, orkidé och vaniljsufflé. 50 ml. Pris: 379:-

Vårshopping

Lite nya vårkläder skulle inte sitta fel i garderoben ,
 här är lite sötsaker från bl.a
ellos.se


image94image95image96
image97image103  image99

Längtan

Helvete, imorse var det soligt. Jag trodde att det skulle bli en sån
där fin vårdag. Men nej, självklart ska det dyka upp mörka moln.
Jävlafuckingskit. Jag blir deprimerad, nä men gud som jag längtar
 till sommarn. Särskilt när jag såg den här mysiga bilden på Fanny
och Malva från förra årets avslutning. Sommarsommar. Sol, värme,
glädje, vänner, lov, bad, Fannysbåt och seena kvällar.
Förra skol -
avslutningen var mysig, hade en sån där riktig tjejkväll. Sov över och
 pratade tills 4 på morgonen. I år ska det bli ännu bättre, har lovat mig
 själv det. Jag blir  chockad, när jag räknade dagarna imorse, så kom jag
 fram till att det bara är 33 skoldagar kvar tills lovet ! Bara 33 dagar kvar
inlåst i cpskolan. Sommarn är min lycka i livet. Thaha ..

image89

Trött, trött, trött

Rubriken säger ju det mesta om den här dan. En seg dag helt enkelt. Jag gick fan runt som en zombie. Taha, fast det kanske berodde på min tidiga morgon. Iallafall, dagens lektioner var också sega. Åt en liten mysig lunch på Nästan Hemma med Isolde, Fanny, Harriet, Mimmi och Linn. Och så nu efter skolan så har jag bara vart hemma. Sitter här och knaprar på ett äpple. Hej nyttig! Har typ bara 1-2 läxor så det är ganska chill, ska nog ta ett långt bad innan middagen också. Sitter och drogar Isolde låt, http://fedholmer.tripod.com/beautiful.mp3 Kommer att tänka på att mitt liv har varit ganska ointressant nu under ett tag. Men det kommer som det kommer , hoppas jag. Puss och gull !

15 April

Nu är det tisdag igen, min pappa fyller år och solen skiner. Härligt ! Sitter här framför datorn och pratar med Fannybun. Hon sitter redan i skolan och väntar på sin svenskalektion. Taha, vaknade ju som sagt kl 6 imorse och gick ner för att göra iordning en födelsedagsfrukost till min pappa. Han blev faktiskt riktigt glad, vad snäll jag är (a). Dagen ser ut som en alldeles vanlig skoldag hitills. Matte, Engelska, Hemkunskap och So. Sen vet jag faktiskt inte vad som händer. Får väl se som vanligt. Men nu ska jag dra mig ner och börja gå mot skolan. Palla , vi hörs senare!


Överraskningsfrukost på g

Tjo allesammans. Nu sitter jag här med min bästevän Isolde. Efter skolan så gick vi hit, sen kom John, Milton och Mikael hit. Najsnajs, tänkte bara slänga in ett litet inlägg för idag. Jag kommer antagligen inte hinna ikväll. Imorgon fyller min käre Pappa år. Trevligt, jag ska upp kl 6 (???!!) Så olikt mig, men jag ville vara lite snäll så jag ska göra en överraskningsfrukost till honom. Hihi, mysmys. Men harebra allihopa ! Ses <333

Hello Monday

Tjenatjena, nu är det slut på helgen och nu har jag en lång, vanlig vecka framför mig. Har precis ätit frukost och nu sitter jag här i soffan och ser på lite tv. Gud vad hemskt, Engla blev mördad. Fyfan.. Börjar kl 8.30 idag med musik, sen blir det svenska, tyska, lunch med älsklingarna, idrott och matte. Efter det så ska jag och Isolde hitta på nåonting. Får väl se, antagligen får vi också sällskap av lite annat folk. Men nu måste jag sminka mig, ses !

Ge mig sommar


image88

Fan för regn

Förmiddagen flöt på ganska snabbt, fram och tillbaka till Gnesta. Planterade lite blommor, duktig som jag är. Min morfar var ju faktiskt trädgårdsmästare så det ligger nog i blodet. Taha. Jag tycker faktiskt om att åka ner dit, för min mamma växte ju upp där i den lilla hålan. Man åker förbi min mammas gamla hus och skola. Herregud, jag undrar verkligen hur hon var när hon var lika gammal som jag. När hon var i min ålder så sa alla att hon var väldigt lik hon som spelar huvudrollen i En kärlekshistoria. Samma sorts kläder, kort jacka och ljust hår uppsatt i en slarvig hästsvans. Så tja, ifall hon var lik henne så var hon iallafall vääldigt söt. Vi såg faktiskt just den filmen på en nolektion i veckan. Taha, jag och Fanny tyckte att det såg så mysigt ut. Fast filmen är ganska seg.. På tal om Fanny, hennes mamma spenderade faktiskt några av sina sommrar som barn i Gnesta. Och vet ni var det roliga var? Att hon var kär i min mammas killkompis lillebror. Hihi, jag tycker det är lite kul. Okej, nu måste jag sluta nördprata. Alldeles strax så ska jag träffa Isolde, tror Fanny och kanske Harriet också. Får se hur det blir. Men nu ska jag fortsätta att ladda in lite låtar på min älskade ipod och fixa mitt katastrofhår. Ses (h)

image79
image80image83image82


Söndagmorgon

Har precis vaknat , blev en väldigt sen kväll igår. Och nu måste jag faktiskt skynda mig lite , så jag hinner inte skriva. Jag ska nämligen åka ner mot Gnesta för att hälsa på min mormor och morfars grav. Det tar väl kanske ett par timmar. Men nu måste jag skriva ut min svenskatext, äta frukost och borsta håret.Thaha, vi hörs.


Hej nörd

Blev så att Harriet och jag hamnade hos Isolde till slut. En ganska mysig tv och godiskväll. Och nu sitter jag här hemma, mina sysslingar från Bromma kom förbi också. Trevligttrevligt. Menmen, nu ska jag fortsätta att nörda dator. Hörs imorgon (h)

Världens sötaste syskon

image78

Till Fanny

image75

Kvällens outfit

image74

Fredag och Lördag

Sho, hade en väldigt mysig utekväll igår. Det var riktigt roligt, fast haha.. Jag var så jävla trött. (a) Hade en liten smårolig natt med mina älsklingar Isolde och Fanny också, hann med lite snack i telefon och sexymamadans. Tss, vaknade upp 1 timme före dom andra två. Så jag låg och smsade lite. Senare åt vi en god frukost och vandrade vidare hem till min mamma och åt upp resterna från hennes mammamiddag igår kväll. Och senare på dagen åkte vi in till stan, lallade runt lite och frågade om parfymprover. Det slutade bara med en var (?) Dom var typ slut överallt, aja. (a) Vi hann med en liten mysfika på Espresso House också. Nu sitter jag här, megastressad. Ska måla naglarna för pappas födelsedagsgäster kommer om 20 minuter. Herregud, jag pallar inte det idag. Sitta tyst och prata lite med mina kusiner, min faster, pappas kusiner och min faster. Thaha, vilken kväll alltså. ;S Jag får se ifall jag kan smita upp till datorn senare eller möjligen ta en kort promenix med Harrybarr. Men annars så får allihopa ha en bra lördagskväll.


image68image69

Dagens beroende

image67

Calvin Klein, IN2U Body lotion

Uschusch

Visst är min blogg rätt så tråkig? Ointressant?
Jag borde försöka skriva lite bättre och lägga in fler bilder.
 Det är värt ett försök. (a)

Äntligen helg

Så, nu är skoldagen över och jag sitter här i morgonrock (?) Mitt på eftermiddagen? Haha, nä jag tog precis en dusch. Härligthärligt. Kom precis hem från en fika med Malva. Ganska mysigt. Och nu ska jag försöka fortsätta med min låånga text om Ondskan. Blev ganska nöjd med det jag hann med på svenskalektionen nu på eftermiddagen, haha Ulrika visade några ungefär likadana texter, fast som åttorna har gjort. Om hon räknar med att vi ska skriva så bra som den hon visade, då säger jag bara lycka till. Men nu är det väl lika bra att försöka göra klart den under helgen, så slipper jag göra det nästa vecka? Aja. Ska iallafall försöka.

Kvällens planer än så länge är att: Fanny kommer hit om en stund, ska fixa iordning oss. Sen vandrar vi vidare till Isoldes place. Därefter hem till min lilla Mamma, eftersom att hon har en mammamiddag. Tänkte hälsa lite på alla, var så länge sen jag träffade alla också. Och sen tänkte vi äta en liten mysig fredagsmiddag bestående av pasta eller pizza, på Sorrento. Är lite förvirrad över vad som händer ikväll, menmen vi ska iallafall ut. Sen ska Isolde, jag och Fanny tralla hem till mig. Och så sover dom här, men jag bloggar om hur kvällen blev imorgon. Ha en bra helg alla sötnosar!

11/4

Godmorgon, förlåt för att jag inte skrivit. Hade en hyffsat stressig dag igår. Skolan flöt på som vanligt och sen efter lite umgänge så åkte jag och Fanny till skärholmen. Jag köpte en ny foundation, typ Miracle Touch från MaxFactor. Efter det stå skyndade vi oss hem. Fanny åkte hem och jag gick hem till mig med Isolde. Träffade några och sen gick vi hem igen och åt middag. Sen var vi ute på kvällen. Det var skitkallt, men mysigt.

Och nu är det fredag! Jah, äntligen helg. Börjar kl 8 och slutar 3. Usch, bara tråklektioner också. Måste skriva en lång text om Ondskan på svenskan. Aja, det ordnar sig. På eftermiddagen tänkte ja bara gå hem och fixa lite. Har inte haft tid i veckan så nu ska jag allt skärpa mig. Ikväll blir det utgång, ifall det inte blir någon ändring. Menmen, nu ska jag få i mig frukost och skynda mig med att fixa iordning mig. Harebra!

Morsning

Hej torsdag ! Jag sitter här och kollar runt lite på nätet, smått halvtråkigt. Menmen, om en kvart ska jag gå och möta Louisa. Har idrott i Vtorp, ganska chill dag idag. Bara 4 lektioner och efter skolan tänkte jag åka och köpa en ny foundation med Fanny och kanske Isoldeälsklingen. Min tog slut imorse, så min sminkning blev .. öh ganska dålig. (a) Harriet den lilla ungen är sjuk, så det blir inte så kul. Aja, inget mer att berätta. Pusspuss


Goodnight sweeties

Skulle bara slänga in ett inlägg nu på kvällen. Efter middagen så umgicks jag med lite roligt folk, hade det riktigt mysigt. Fick träffa Fanny och Isolde, älsklingar. Jag saknade dom idaag ;/ Men nu ska jag snart krypa i säng och fortsätta smsa, har bara 30 sidor kvar i dampboken Ondskan nu också. Aja, sussa så sött !

Empty room

Sitting here alone with my memories
Staring at a picture of you and me
They say I look fine but if walls could talk
They'd tell you all about how much I break apart
I think we were right but we did it wrong
Ever since you left me I just can't go on
No, I can't even read the news today
'Cause everything reminds me of yesterday

Empty room, Empty heart
Since you've been gone
I must move on, Empty room

I never realised it could make me cry
To hear the children laugh and play outside
A walk in the park, shouldn't be that bad
But everything without you seems to make me sad
I thought we were good, we were meant to be
The way it turned out is still a mystery
No, I can't even read the news today
Reminds me of yesterday

Empty room, Empty heart
Since you've been gone
I must move on, Empty space
Lonely days, My life goes on
Just like the moon

And to sail across the sky alone
Forever trying to find its home
I can't believe I have to say
I don't know where you are today

Empty room, Empty heart
Since you've been gone
I must move on, Empty space
Lonely days, My life goes on
Just like the moon
Empty room, Empty room


Pallaa

Redan onsdag och den har inte varit särskilt rolig. Som vanligt typ. Men snö, vafan ? Ge mig värme ! Inte särskilt kul att behöva ställa tillbaks ballerinaskorna igen. Uusch, iallafall så sitter jag här ensam. Mina eftermiddagsplaner blev inställda så nu borde jag egentligen ta och läsa ut Ondskan så det är klart. Men jag pallar ingenting just nu. Ikväll vet jag inte vad som händer, mina vänner verkar ha tröttnat på mig lite.. Får väl se ifall jag går ut. Menmen , jag ska fan ta och skärpa mig nu. Hihi , bloggar ikväll !


Liten lista

Vad såg du på tv sist? House står på just nu
Vems blogg läste du sist? Fannys
Vad åt du sist? Vaniljyoghurt
Vem pratade du med sist? Mamma
Vem ringde du sist? Pappsen
Vem messade du sist? Isolde och Milton
Vad läste du för bok sist? All I Want
Vem pussade du sist?
Hejdåpuss till Isolde och Fanny
Vem kramde du sist? Mamma
Vem bjöd du sist på något? Tuggummi
Vad köpte du sist? Fika


Ointressant

Sitter här och slurpar på en kopp vaniljte, mmh stor favorit. Haha , kvällen och eftermiddagen blev ganska tråkig. Kunde inte läsa i Ondskan för den glömde jag ju självklart i skolan och mamma har inte hunnit installera word på den här nya datorn, så då kunde jag inte skriva på en annan läxa. Men jippi säger jag bara. Chattar med lite roligt folk och lyssnar på muusik. Har sovmorgon imorgon till 8.45. Sköntskönt , men jag bloggar väl mer i morgon. Hörs !

That's true

image66

8 April

Hej hej. Kom nyss hem från skolan, så här sitter jag med hallonyoghurt och ett äpple. Hej nyttig! Inga fler onyttigheter alltså, sommarsmal ska man ju bli. Hihi, lycka till Joanna. Iallafall, dagen har segat sig fram. Först matte där vi höll på med ekvationer med bönor typ, på engelskan hade vi ju verbprov, det gick bra, sen hade jag cphemkunskap, teori också. ;S Sen lite lunch med mina älsklingar och till sist so. Ganska dålig tisdag det här, har inte varit på mitt bästa humör, så ska för en gångs skull bli skönt att vara helt ensam idag. Jag vet faktiskt inte vad som händer, blir väl lite plugg och tv. Slå gärna en pling.

image60

Tisdag

Nu är det fan 4 dagaaar kvar till helg. Jag pallar inte. Seriöst, mitt liv kraschar ihop mer och mer för varje dag. Bäst att försvinna? Så att mina vänner slipper alla problem jag skapar? Jag vet verkligen inte. Men just nu känns det som om allt jag gör är fel, som om jag blir sviken gång på gång. Nej, som det är nu är inget bra liv. Det funkar inte. Fanfanfan.

måndagmåndag

Tjo alla älsklingar. Ganska chill dag idag, förutom lite halvjobbiga lektioner. Spenderade eftermiddagen med Isolde och lite andra. Hihi, var ganska roligt faktiskt, som alltid. Kom nyss hem till mamma, men jag orkar faktiskt skriva ett långt och invecklat inlägg om min fina måndag. Hoppas att alla har haft en bra dag, vad fint jag skriver dårå. Intee. Menmen, ikväll ska jag väl ut och umgås. Taha, puss och gull.

image65

Gokväll

Åh, gud så skönt. Nu är både matten,
svenskan och engelskan gjord. Så nu
är det galet chill, fan vad jag är bra. Ha,
 noot. Iallafall, eftermiddagen tillbringade
jag hos Harriet med Isolde. Nu under
kvällen så slog jag en pling till lilla Fanny.
Hihi, med Fanny finns alltid något nytt
att prata om. Jag älskar dig gumman.
Men nu blir det Parlamentet, playahead
och kanske lite film sen. Harebra !


Chokladhimlen

Nu har typ hela dagen degat sig förbi. Jag har typ inte gjort ett skit. Har kollat lite på tv och chattat med lite roligt folk. Sen efter lunch så gjorde jag en blåbär-, banan- och hallonsmoothie. En liten vitaminkick för lilla trötta mig. Satte på Morden i Midsomer. Gah, haha nörden Joanna älskar det verkligen. Även fast det är sjukt overkligt att så många mord sker i samma område så tycker jag ändå om det. Hihi, sen sju års ålder. Menmen, nu är det Nigella som gäller på tvn samtidigt som jag försöker måla min naglar röda. Hon gjorde chokladcheesecake, brownies, kakor och en maffig chokladtårta. Oh herregud vilket paradis. Vem gillar inte choklad liksom? Jaja, slut på tjockisprat. Snart ska jag träffa Harriet och Isolde, ta mig ute lite i den friska luften. Härligt! Känner mig ganska instängd just nu. Men antagligen så bloggar jag ikväll, ses <3

I <3 Helg

Så, godmorgon allihopa. Nu har det blivit söndag, reedan. Min älskade helg är snart slut. Menmen, slut på babbel. Gårdagen var väldigt mysig. Harriet, Isolde och jag solade på Harriets gräsmatta. I bara bh och shorts, haha! Men det var faktiskt skönt. Sen gick vi mot centrum, köpte glass och gick ner till Fridhem och satte oss. Hihi, skrev lite fina saker på bänken därnere.. Sen skyndade sig jag och Isolde hemåt. Jag var hos mamma hela kvällen, ganska mysigt för en gångs skull. Pratade i telefon med lite olika folk och kollade lite på en film, Nätet tror jag att den hette.

Och nu ligger jag här i soffan med pappas bärbara dator, har nyss gjort 2 av läxorna. Så nu är det bara matten kvar för idag. Palla, plus att jag är så himla trött och har ont i huvudet. Förkylning på g? Hoppas inte det. Den här dagen blir iallafall en slappardag tror jag. Ska hjälpa pappa med balkongen typ, det blir väl ganska chill. Men jag kanske bloggar lite senare, får se. Kramkram

image53image56image57image58image59

Bilderna från gårdagen hos Harriet

4 minutes


Vårdag

Nu sitter jag här hos Harriet. Isolde och hon är ute i köket och steker köttbullar medans jag nördar lite. Men snart så tänkte vi gå ut, sätta oss ute på altanen och njuta av den här soliga vårdagen. Hihi, på vägen hit köpte jag med mig lite fika från Nästan Hemma som vi ska tjocka oss med. Som vanligt, haha. Men palla bry sig på helgen (a) Försöker lägga in några bilder lite senare, hörs !


Isolde Andersson

image49
image50image52

Tjockistwinie, Bästevän & Livsglädje
Alla fina minnen vi har delat. Alla skratt, tårar och dagar.
Jag minns allting som om det var igår. Alla gånger vi har
mötts där mitt på Storsvängen. Att se dig komma gående
där borta älskling. Det är glädje och lycka det. Tack älskling,
för att du finns. Tack, för allting du gör för mig. Tack, för att du
tar mig för den jag är, även fast jag är lite som jag är. Hihi.
Hela sommaren med dig kommer att vara som en stor dröm.
Glöm inte bort att jag alltid finns här för dig, jag älskar dig.

5/4

Hejsanhejsan , ett litet kort inlägg nu på lördagsmorgonen. Jag sov till 10 imorse och nu precis har jag tagit en lång dusch. Så nu sitter jag här i soffan, nyduschad och smått vårglad. Idag tror jag att jag ska träffa Isolde. Mamma försökte tvinga med mig ner till Trosa och fira min kusin som fyller år, men nej! Dom får klara sig med alla andra gäster, jag var ju faktiskt där förrförra helgen. Inte så elak Joanna, nejnej! (aa) Hahah, ikväll skulle pappa bort så jag får se vad jag gör. Antagligen åker jag över till mamma för en myskväll, hihi nörd. Och seriöst, jag är lite halft begravd i läxor i helgen. Jag har engelskaprov på tisdag, en jävla lång matteläxa tills måndag, en stor svenskatext att skriva klart tills måndag och så borde jag börja jobba på mitt elevensval, nämligen resan. ;S Jag har hunnit, tja kanske en halv sida på 5 lektioner. Uschi, men nu blir det tv och en pappalunch. Puss och kram

Kväll

Hihi, dagen rusade verkligen förbi. Mattegrejen var ganska jobbig, vi gick en 20 minuters promenad till Lyran för att göra massor med utemattegreje. Hahah , sen trallade vi tillbaka till skolan. Vid lunch så stack jag och Isolde hem till mig och gjorde en mysig liten lunch bestående av färdig laxpasta, köttbullar och potatiskroketter. Vilken blandning ;S Eftermiddagslektionen gick fort och sen gick Fanny, Isolde, Malin, Malva, Louisa och jag till Fridhem. Köpte lite älsklings Ben & Jerry's, en ny smak. Hallon, brownie och vaniljglass. Den var faktiskt väldigt god och påminde om en varm sommardag med kladdkaka, glass och färska hallon. Mums.


Nä, nu borde jag ta och sluta tjocka mig. Menmen, sen gick vi hem till Fanny och tog en latte. Efter en thaimiddag så gick Isolde, Fanny och jag till lilla nördgårn en stund. Det var faktiskt ganska roligt och mysigt, haha. Fyfan vad vissa var roliga. (a) Imorgon är det äntligen fredag. Bara cepe att vi börjar 8. Så nu ska jag läsa klart i Ondskan och sen sova lite, men först blir det - playahead, js@



image47image48image46
image43image45


Torsdag 3/4

Goodmorning sweethearts. Hoppas att alla har en bra morgon, själv har jag då precis ätit frukost. Idag har vi matte hela långa dagen, 9 - 2. Haha, det kanske inte blir så roligt direkt. Får väl se, slutar iallafall 1 timme och 20 minuter tidigare än vanligt. I eftermiddag har jag faktiskt inga planer, har både svenska och glosor, men dom har jag typ gjort så det är chill.

Dagens outfit består av:
Brun / Vit - Adidas
Ett långt svart linne från Gina
Ljusa jeans + vita tygskor
från Le Coq Sportif

Med Isolde på gårn

Jani , nu sitter jag och Isolde på c00linggårn och nördar lite dator. Ganska mysigt i jämförelse att sitta hemma, uschusch. Ser fram emot helgen , för jag är så oerhört trött. Kanske håller jag på att blir sjuk ? Har haft ont i magen och huvudet ända sen helgen. Aja, det ordnar sig alltid. (Mitt vanligaste uttryck)

Fyfan, livet är värsta berg-och-dalbanan. Ena dagen bra, andra dagen skit. Förfan. Jag orkar inte bry mig om vad alla andra tycker, jag orkar inte vara med dom vänner som bara får mig att må dåligt. När jag pratade med en gammal vän för några dagar sen så tänkte jag efter lite. Och skulle det inte vara väldigt skönt att bara få börja femman igen ? Att få slippa alla problem och bara leva i nuet. Jag saknar det faktiskt lite. Men nu, slut på klagerier och fokusera på livet. Man lever ju ändå bara en gång.

I <3 SPRING

image39image40

På bild: Jag, Fanny och Isolde vid Fridhem

Tack ! Herregud.

image38
S
eriöst , jag har fan jävligt tur. När jag kom hem i eftermiddags så testade jag mobilen igen. Och kan ni tänka er ? Helt plötsligt så fungerar den igen ! Seriöst, tack gud ! (a) Så nu allesammans, nu fungerar mobilen och jag har dessutom bytt till Comviq kompis, så alla där ute som själva har det: Nu kan ni smsa gratis till mig ! Jippiee, it's my lucky day.

Hej igen

Nu var det väldigt längesen. Men jävla blogg.se har ju krånglat sig. Jag sitter och äter frukost, börjar kvart i nio idag och jag tänkte hinna måla naglarna nu på morgonen också. Idag blir det först bild, no, syslöjd, lunch, klassråd och elevens val. Sen har jag faktiskt ingen aning om vad jag ska göra.. Jag orkar faktiskt inte skriva ner allting som hänt de senaste dagarna. Har haft det bra med mina vänner och njutit lite extra av solen, åh härligt !

Okej, det här är ändå det värsta. Igår kunde ju verkligen inte iq-joanna låta bli att spilla varmt kaffe över hela sin mobil ! Åh fyfaaan. Nu stängs den av hela tiden och typ en tredjedel av alla knapparna fungerar inte. Jag som precis har bytt till comviqkompis. FUCKING JÄVLA CP, min älskade mobil. Aja, nu blir det bara att lämna in den och se ifall den går och laga. Annars blir det en ny, inte helt fel det heller. Byebye w850i !

RSS 2.0