Landet igen

Nu kommer jag och Fanny befinna oss i Trosa fram tills på onsdag.
Nås på mobilen, 0704835353 med comviq. Harebra alla sötnosar!


Usch ..

Orkar verkligen inte fixa till min design just nu. Så den får vara lite cepe helt enkelt. Profilbilden har försvunnit och jag kan inte ändra rubrikerna till vänster. Herrejösses. Palla. Fanny ligger i sängen, så jag kanske borde joina henne. Vi hörs om några timmar. Det är helt ljust ute förresten. Aja, slut på babbel ..

Gonatt sverige

Nu har jag och Fanny sett på två filmer, tjockat oss och pratat. Men nu ska vi nog sova snart (AAA) Sussa sött!


Fannys kök

Där är jag just nu. Ska precis äta pasta, pesto och sånt. John och Milton kanske kommer förbi strax. Blir typ lite tjockisätande och skräckis senare ikväll. Min design är ju helt cepe också, så det ska fixas. Köpte bara massor med smågrejer, en mascara och en strandklänning på stan idag. Vi höres.

Midsommar



Fredagskväll

Har tillbringat större delen av kvällen med Isolde och Kajsa. Thaha, smått roligt. Sen träffade jag John och nu har jag varit hemma en stund. Vet inte, kanske går och lägger mig, är ganska slut så .. Men hurrnunini, jag bloggar mer imorgon tror jag väl. Ska slagga hos Fanny och på söndag åker hon och jag till Trosa again. En natt ensamma därute, hihi. Toodiluuuuuh !

Jordgubbar


Men orka

Fysjutton vad dött det är. Ingen är typ hemma och inga andra planer har jag. Är lite småförkyld och vädret är inte på topp. Menmen .. Slå gärna en pling. Puss !

Alla gillar väl presenter?


En vecka med Isolde

Den veckan gick väldigt fort. Vi gjorde inte jättemycket, men det var fan det underbaraste jag har vart med om. Vi missade i och för sig allt det fina vädret på förmiddagarna, eftersom att vi såklart vände på dygnet. Annars firade vi ju midsommar, såg både vildsvin och grävlingar, shoppade och fikade, cyklade, kom fram till att jag verkligen är sämst på att spela kubb, tjockade oss, såg på mer än 10 filmer plus massor med avsnitt från The Hills, Sex and the city och Project Runway. Haha, nördar! En oförglömlig vecka älskling. Vill få plats med alla bilder, men så kommer det nog inte riktigt bli ..







Ändrade planer

Nu är jag faktiskt hemma igen. Men bara över helgen. Min mamma är just nu påväg utomlands till hennes kompis bröllop. Så jag fick ta och lämna stugan imorse. Haha, men jag klagar inte direkt. Blir nog en lugn dag idag, får se om jag orkar ta mig ut ikväll. Om en stund skriver jag vad jag och Isolde har hittat på i veckan, ska försöka slänga in en hel del bilder också. Ciao !


Hejdå Mälarhöjden



Fram tills den 2 juli så kommer jag att vara nere i Trosa.
Första veckan så är jag därnere med min älskling Isolde.
Mobilen är såklart med, så ring och smsa hela tiden allihopa.
Kommer sakna alla så mycket, men om 2 veckor är jag tillbaka.
Harebra!

Sista dagen ..

.. här hemma. För imorgonbitti sticker jag och Isolde till Trosa. För bara några minuter sen var hela golvet, seriöst hela golvet, täckt med massor med saker. Allt från kläder, skor, jackor, badkläder och krämer till flera laddare, kamera och 10 stycken filmer. Halva garderoben är typ nerpackad inför två veckor på landet. Haha, det är väl jag i ett nötskal (?) Har precis pressat ner alltihop i en stor väska i alla fall, så nu har jag nog inte glömt något. Pratar lite smått med Fanny bästevän, och jag kommer sakna henne så himla mycket! Det blev en ganska lugn dag idag. Träffade först John, sen Harriet och Fanny som följde med mig till frissan. Blev ingen större skillnad direkt, bara ett par centimeter. Sen gick jag ut en sväng igen med min John. Mysigtmysigt, och nu sitter jag här. Helt slutkörd och sådär lagom fräsch. Blir väl lite dator och sen sova för min del. Hörs kanske imorgon. Pusspuss!

Morsning

Eller det kanske inte riktigt räknas som morgon när klockan är 12. Menmen! Försöker få tag på Fanny och se ifall vi ska träffas. Ska ta och ringa barret också. Har en del saker jag inte har hunnit med riktigt som måste göras idag. Typ packa. Jag har lite panik, eftersom att direkt efter Trosa så blir det Spanien för min del. Och jag kommer aldrig hinna köpa något innan det. Alltså jag har inte speciellt bra kläder för Spanien riktigt känner jag, haha! Men det löser sig nog. Midsommar är det visst på fredag också. Dåligt väder verkar det bli. Usch!

Strawberrys

Nu sitter jag här i min kramamig-tröja, björn borg och Isoldes fredperry. Konstig blandning (AA) Blev en helt okej dag. Gick över till Fanny mitt på dagen. Sen kom Harriet och då lallade vi runt lite i vårt Mälside. Åkte för en liten shoppingrunda med Isolde och dom andra. Köpte ett par vita skor bara. Det var så längesen jag åt thaimat, så det blev det också. Blev lite krångel med tuben, så vi bestämde oss för att ta bussen. Medans vi väntade så stack jag och Fannsan in till lidl för ett litet smått äventyr. Thaha! Ikväll har vi alla fyra varit hemma hos familjen Axelsson och firat Harriet. Blev ingenting igår, så det blev jordgubbar och massor med gott ikväll istället. Ska väl dra mig till sängen nu för att sova. Är sjukt trött. Imorgon förmiddag kilar jag nog över till Fanny, sen ska jag visst klippa mig. Sovgott!


Lika bra att vända dygnet

Har vart på ett litet äventyr in till stan med Isolde och Fanny ikväll. Eller snarare tunnelbaneluff (A) Haha, vilka stället sig på perrongen mitt inne i city och dansar till Vamos a la playa om inte vi? Eller ber folk om en tia bara för att vi hade ynka tre kronor? Ohlala, livet leker! Nu tänkte jag gå ner och göra lite te eller nåt, sätta på en film. Men jag har bara überdåliga. Blir nog the Holiday eller Grease. Haha, nördvarning? Sov gott sötnosar.


Grattis sötnos!

Har träffat Fannsan idag. Hihi, brun som sjutton var hon.
Och mycket saker att berätta hade hon också. Annars har
jag varit inne i stan och fikat med lilla älsklingen Harriet,
som för övrigt fyller 14 idag! Grattisgrattis gumman! Hihi.
Om en stund ska jag ut. Träffa Isolde och Fanny. Kram!




Grattis gumman, jag älskar dig!

Vegas baby!

Sov till tolv eller något. Sen åt Isolde och jag massor.
Segade några timmar och då bestämde vi oss för att
åka in till stan. Det blev lite middag och bio för vår del.
Såg filmen "What happens in vegas" med min favvo
Cameron Diaz. Haha, den var faktiskt ganska bra. En
enda detalj förstörde dock det mesta. Bredvid Isolde,
med en plats mellanrum, så satt den en gubbe i typ
50-årsåldern. Inga detaljer, men usch vilket peddo! ;S
Isolde älskling, varför ska alltid vi råka ut för alla sär?

Tre sanna ord


Thihih

Det är typ redan ljust ute. Och här sitter jag och Isolde.
Finns inte så mycket att göra, men palla sova liksom !
Så vi stannar nog uppe ett tag till. Ointressant inlägg ..


Love actually

Sitter här och tråkar. Tråkar som in i helvete. Thaha .. Isolde min älskling är ute med Anton. Så här sitter man ensam. Nu är hon tydligen på väg hit igen. Vi ska se på en film, Love Actually typ. Hoppas att den är hyffsat bra iallafall. Skriver nog mer imorgon, eller ikväll. *Bloggberoende*

Mary Kate



Vattenfall?

Regnet öser ner utanför fönstret. Himlen verkar leka vattenfall helt plötsligt? Thaha, man får väl hoppas att det blir fint till midsommar i alla fall. Idag har jag hunnit med en lång sovmorgon, var med min älskling John och till sist så åkte jag till Sickla med mammsen. Skulle typ köpa lite mer saker inför Trosa, men det blev fika och lite småshopping istället. Köpte en blå/vit strandskjorta och solglasögon. Trevlans! Nu har fotbollen dragit igång nere vid teven, så jag kanske ska kolla lite. Isolde kommer över om en stund. Vet inte vad vi hittar på, kanske går och hyr någon mysig film. Hon ska sova här, haha som vanligt (?) Och det kommer antagligen sluta med att vi inte orkar fixa madrasser nere i källaren, så vi kommer nog somna i min säng. Båda två. Det är lycka det.


Vinter


Chewing gum

Har tuggat upp ett helt tuggummipaket idag, typ. Men när jag ser dom här bilderna från en liten gränd i Kalifornien igen så blir jag nästan lite äcklad ..


Otursdag

Fredag den trettonde. Jag har väl inte haft någon jättedålig eller jättebra dag.
Sådär mittemellan. Händer ingenting speciellt ikväll tror jag. Alla verkar vara
upptagna med sitt. Fast Isolde skulle ringa ifall hon hann ses. Harebra!

100 frågor som ingen orkar läsa

1. Vad är klockan? 15.39
2. Vilka namn står i ditt pass? Joanna Maria Cecilia Björnsdotter Sandberg
3. Smeknamn? Höhö, finns många. Joannapanna?
5. Antal ljus på din senaste tårta? Tretton
6. Husdjur? Nej, men har haft.
7. Hårfärg? Ganska mellan, ljusbrunt?
8. Ögonfärg? Ljusblågrå
9. Favoritfärg? Gillar dom flesta, men vitt
10. Tatuering(ar)? Nä, usch ..
13. Nuvarande bostad? Lägenhet och villa
14. Har du varit kär? Jadå
15. Har du varit i några andra världsdelar? Afrika, Nordamerika och Asien
16. Har du varit med om en bilkrasch? Nej, bara en liten krock.
17. Två eller fyra dörrar (på bilen)? Fyra
18. Kaffe eller glass? Båda är underbart gott
19. Snuttefilt eller kramdjur? Kramdjur, haha
20. Salladsdressing? Oftast inte
21. Färg på strumporna? Är barfota just nu
22. Lyckotal? Två!
23. Favoritfilm? Gillar nästan allt!
24. Favoritcitat ur en film? "Nobody puts Baby in the corner" - Dirty Dancing
25. Bästa semestern? Skärgården, USA eller Italien
26. Favoritmat? Gillar nog nästan allt ..
27. Bästa veckodagen? Fredagfredagfredag!
28. Senaste låt du lyssnat på? Mercy - Duffy
29. Tandkräm? Colgate
30. Favorit TV-program? The Hills, Grey's eller Gossip Girl
31. Favoritrestaurang? Gondolen eller en liten mysig på söder
32. Favoritblommor? Är ingen höjdare på namn, fast rosa är fina
33. Tycker inte om? Kapris eller vad det heter?
34. Sport att titta på? Haha, händer inte ofta! Isåfall fotboll, hockey, friidrott
35. Snabbmatsrestaurang? Donkencreew
36. Senaste sjukhusvistelse? Flera år sedan, skadade foten
37. Favoritdricka? Cafélatte, vatten, smoothies, ramlösa .. Finns många
38. Vilken färg på väggarna i ditt sovrum? Mjölkchokladsfärg och brun/guldig fondtapet
39. Hur många gånger kuggade du på körkortet? Det är 4-5 år kvar
40. Var är du om 10 år? I en egen lägenhet i en stor stad, typ New York
41. Vem fick du senast e-mail från? Diinoweb
42. Är du dömd för något brott? Nää
43. Om du fick ett enda kreditkort: Haha, shoppa galet?
44. Vad gör du när du är uttråkad? Äter glass och tittar på gamla filmer
45. Fras/ord du använder (för) ofta? Dampedamp, oohjääävlar och nåååh
46. Vän som bor längst från dig? Vet faktiskt inte ..
47. Vad retar du dig på? Egoistiska personer
48. Det bästa du vet? Känslan att vara lycklig och förväntansfull
49. Läggdags? Ofta lite för sent
52. Vad är klockan? 15.51
53. Favorit Beatle? Eh?
54. Favoritlek? Vettefan
55. Favoritfilmmusik? Finns så många, men Titanic ligger högt på topplistan
56. Skostorlek? 38
57. Syskon? En storebror. Men min bästevän Isolde räknas nästan <3
58. Favoritpålägg? Haha .. Tomat och mozzarella kanske?
59. Längd? 165, typ
60. Vilket är det roligaste ordet/orden du vet? Har en hel ordbok full med fula ord, det vet Fanny!
61. Bästa bok du läst? Finns många!
62. Är du Internetberoende? Yes, jag är en noooerd
63. Favoritdjur? Kattungar är ju för gulliga
64. Gillar du snö? Ja, runt jul och nyår. Och såklart när man ska åka skidor (A)
65. Favoritglass? Vanilj, mango eller melon
66. När köpte du något åt dig själv sist? Igåkväll, choklad
67. Är du långsint? Haha, nja ..
68. Favoritgrupp/artist? Har svårt för att bestämma mig
69. Vilken är din bästa egenskap? Ojoj, hoppas att det finns några
71. Skulle du döda en kattunge om du fick 20 000 kronor? Inte på något brutalt sätt, men om den ändå skulle avlivas så kanske.
72. Vad gör du? Ska strax gå ut till trädgården
73. Mest intressanta stad du varit i? Rom
74. Vilket djur skulle du identifiera dig själv med? Flodhäst!
75. Vad fascinerar dig mest hos andra människor? Hur vissa kan få en att le på bara någon sekund
76. Senaste pojkvännen/flickvännen? Har ju min John, annars för ett långt tag sen
77. Favoritgodis? Aldrig utan choklad
78. Spelar du nåt instrument? Jag är allt annat än musikalisk
79. Vilken/vilka sporter gillar du mest? Ridning eller någon lagsport?
80: Vilken person i hela världen skulle du helst vilja träffa? Min farmor som ung
81. Vilken film såg du på bio senast? Det var jättelängesen nu. Men snart så är det Sex & the city
82. Senaste köpa skiva? The Fray eller nån Absolute eller nåt
83. Roligaste konserten? Svårt val
84. Bästa känslan? Lycka
85. Samlar du på något? Minnen
87. Är du feminist? Haha, nä skulle jag inte säga
88. Om du var ett instrument, vad skulle du vara då? Något annorlunda (AA)
89. Favoritskiva? Ingen direkt
90. Är detta givande? Nej, har bara så stört tråkigt
91. Hur tror du att folk som ser dig på stan uppfattar dig? Jag är nog bara en i mängden
92. Vad stör du dig mest på i detta ögonblick? Hur smutsigt det är i mitt rum
93. Favoritlåt? The Killers - Mr. Brightside eller nåt. Är lite udda, jag vet ..
95. Har du en mobiltelefon? Sony Ericsson w850i
96. Vem är du kär i just nu? Älskling <3
97. Vad är det vackraste som finns? Havet
98. Om du fick en resa helt gratis, vart skulle du åka då? Italien, till min Fanny!
100. Vad är klockan nu när du är klar? 16.07

Money is funny

Nu är jag trött på alla papper. Har suttit och skrivit in massor med fakturor och sånt på datorn. Fast det är ganska tjill när man får fika, lyssna på radio och vara inne på playahead samtidigt. Plus att jag tjänar pengar på det. Så varfrör inte? Fast nu ska jag ta och åka hem, ska höra med Isolde när hon är hemma från stallet också. Pusspuss !

Uschväder

Ja hurruni. Regn, kyla och moln. Ingenting som står högt upp på min önskelista, men så är vädret. Usch! Idag har jag hunnit med en shoppingrunda och större delen av dagen har också spenderats med min supergulliga Isolde. Och stackars henne, hennes väska blev snodd i stallet idag. Fyfan! Så himla onödigt att ta andras saker, men folk är som dom är. Åh .. Nu ska jag möta upp Isolde igen för en liten utekväll, blir mysigt. Imorgon ska jag kanske jobba, haha usch. Men jag måste fixa lite pengar tills Spanien och sådär. Så det blir nog en tidig kväll, ingen blogg. Men vi hörs!


  Blå kofta & rosa shorts från Bik Bok,
plus lite baskläder från GT och H&M



Fannsan, bästevän


Du förstår inte hur mycket jag saknar dig just nu gumman.
Vilken stor del av mig som fattas när du inte är här med mig. 
Kom hem älskling?

Kvällsmys

Kom precis hem från en liten cykeltur med min Isolde. Har legat på min säng och tjockat oss med polly i någon halvtimme. Lite småmysigt sådär. Lägger upp lite söta bilder från den senaste tiden.



Herrejävlar

.. säger jag bara. Gud så fort det går. Fredag, lördag, söndag, måndag, tisdag och onsdag? Vad har jag gjort egentligen? Svar: Bara lallat runt med vänner i Mälside och hemma hos mig. Inte ens en liten shoppingrunda. Vad är det med mig? Måste ta mig till lite och göra något bättre. Isolde sov här igen och sen har vi träffat John, Anton, Mikael och Simon typ. Just nu sitter jag i soffan och äter jordgubbar. Fanny är ju bortrest, Harriet och Isolde är i stallet. Och tja, jag har inget bättre för mig så jag tänkte sätta på någon film. Det blir ju mys det också. Vi hörs!

Ljus eller mörk?

Okej, koncentrera mest på hårfärgerna. Inte fotona. Det är
 både gamla & nya bilder. Kommer aldrig kunna bestämma
mig för vilket som är finast på .. Brunett eller ljushårig?




Tidsfördriv

En tråkig dag, slöseri på sommarlovsdagar känns det som. 
Finns inte så mycket att skriva egentligen. Ska väl ut om en
stund. Sov hur länge som helst imorse och sen träffade jag
Isolde och Harriet. Annars har jag mest segat och kollat på tv.
 Kärlek åt The Hills.


Fy för mygg

Har precis vart ute med Isolde och Malin.Har mest gått runt, hunnit med en hel del faktiskt. Det kan man inte riktigt tro. Hr diskuterat både fjortiskrök, hur hemskt det är med myggor och också blivit uppraggade av två smålulliga typer i Västertorp som försökte säga att vi var som sooolstrålar. Haha .. Sådär lagom trevligt. Nu sitter jag i soffan med laptop och kollar på tv. Har inga direkta planer för imorgon. Men det är ju lov, så det kommer väl säkert som vanligt. Sovgott alla cuties.

C00lingar

Hemma från stan. Sitter här med Isolde, Anton och Milton.
Ska väl snart vandra runt lite i Mälside, ouuf vad c00la vi är.
Haha, inte! Nu ska jag gå och vara lite social istället. Hörs.


Måndag igen

Ny vecka .. Visste knappt att det var måndag, eftersom att jag har sommarlov. Haha! Det har redan gått 3 dagar på sommarlovet och jag har inte gjort någonting känns det som. Hinner inte skriva så mycket, för just nu har jag lite bråttom. Ska möta pappa inne i stan om en halvtimme, äta lite lunch och kanske så hinner jag kolla runt lite på lite nya sommargrejer. För eftermiddagen har jag inga planer. Kanske träffar Isolde och Harriet som vanligt .. Haree.

Trötter

Blev en lugn hemmakväll hos mig med Isolde igår. Ben and Jerrys och en amerikansk komedi. Isolde sov över, sen idag har vi mest tagit det lugnt. Var nere och badade Med Harrybarr också. Tänkte ta och lägga mig i soffan för att kolla på Dirty Dancing och äta glass nu. Är så himla trött, vet inte om jag orkar ta mig ut ikväll. Kanske .. Måste bara säga att jag saknar min bästevän Fanny så otroligt mycket redan.


Släkt? Nejtack.

Dagen har mest tillbringats med Isolde, Milton och Harriet. Kilade även förbi Fanny och sa hejdå för en vecka, eftersom att den lilla älsklingen just nu är på väg till Italien med sitt lag. Åh, skulle göra allt för att följa med. Har inte fått en jättebra start på lovet kan man säga. Låten "No promises" passar in perfekt med mitt humör. Usch .. Men nu sitter jag här hemma. Skulle egentligen ha åkt till något bouleställe och senare åkt ut till skärgården för middag med släkten. Men nja, jag övertalade pappa att få stanna hemma. Så nu har jag precis kollat på massor med gamla foton som bara ligger och dammar istället. Mest på mina föräldrar som unga. När min mamma sprang maraton, när min bror var jätteliten, massor med utlandsbilder och hur många som helst på alla deras gamla vänner. Lite småsorgligt tycker jag. Fast jag var inte ens född på den tiden, så det är ju inte mina minnen. Men i alla fall! Strax ska jag iväg och träffa Isolde igen, ska äta lite och sen gå ut. Mysigtmysigt, vi hörs senare /J


Radiofavorit


Skolavslutningen


Min sommar

Juni
- Nu innan midsommar så är jag hemma i Mälarhöjden.
Blir en massa umgänge och allt som hör sommaren till.
- Sen åker jag till Trosa den 19 juni - 2 juli. Jag kommer
att fira midsommar där. Isolde kommer att vara med mig
i några dagar. Kommer väl att bli bad nere i viken, lite tjill
i hamnen på kvällarna och massor med andra saker.

Juli
- Den 3 - 14 juli åker jag till Spanien med min pappa. Ska

till ett ställe norr om Barcelona. Min moster bor ju några

månader om året därnere, så det kanske blir en tripp till

henne också. Kommer nog att bli riktigt härligt i alla fall.

- Efter det blir det bara några veckor hemma igen. Kanske
blir en hel del tråkiga dagar ifall ingen är hemma. Men det
blir nog skönt det också. Kanske ska sommarjobba ..

Augusti
- Ska fira min käre bror som fyller 20 år den 7 Augusti.
- Och den 9 - 16 Augusti ska jag åka till Kreta med min
lilla mami. En hel vecka med sol, bad, shopping och god
mat. Det var fyra år sen jag var där senast. Ska bli kul.
- Då återstår bara två dagar och sen har tio veckor gått
sen jag skrev det här. För den 18 Augusti så börjar skolan
igen. Usch, hemska tanke !

Jag är inte säker på hur mycket jag kommer att kunna skriva. Fast som jag redan har sagt, tror jag, så skriver jag min blogg mest för mig själv och mina vänner. Jag tävlar inte om flest besökare, utan jag skriver för att jag vill minnas. Eller kanske för att jag inte är en hejare på att skriva riktig dagbok. Om det nu sitter någon därute som följer min blogg, så hoppas jag i alla fall att ni får ett jättefint lov. Kommer att försöka uppdatera med bilder så mycket jag kan!


Sommarlov

Nu är det slut. Slut på instängda dagar i Mälarhöjdens skola. En paus på tio veckor. Riktigt skönt! Hände en hel del saker igår faktiskt. Hann med ett farväl av klassen och lärarna, lite chill hemma hos både mig och Fanny, en sväng ner till vattnet och en lång utekväll. Såg alla 92or för sista gången tillsammans, hihi nu är vi snart äldst på skolan. Kan inte riktigt fatta det. Min hjärna ligger nog kvar några år tillbaka i tiden. Men nu ska jag strunta i skolan under lovet. Bara glassa runt och ha det så himla bra som det går. Har nog en hel A4-lista över saker som ska göras. Sol, bad, vänner, utlandsresor, shopping, uteserveringar, skärgården, massor med mysiga kvällar och en hel del sena nätter. Life as it should be.

Idag vaknade jag upp hos Harriet. Gick hem och sen åkte in till ghettoholmen i värmen. Köpte ännu mera söta underkläder och ett par svarta shorts. Blev riktigt shoppingsugen. Med onda fötter så åkte vi hem igen. Satt på en bänk i V-torp med Isolde bästevän och pratade. Kanske svänger förbi henne om en stund igen. Nu sitter jag hos mamma med en kopp kaffe. Beroende .. ? (a) Har inga bilder från igår än, så det kommer kanske ikväll eller imorgon. Har en hel del bilder på mobilen från dom senaste dagarna, så det kommer bli fullt med bilder. Fast nu ska jag nog vara lite social. Ha en fortsatt bra nationaldag allesammans.

Inför avslutningen

Nu sitter jag faktiskt här nyduschad hos Fanny. Isolde står i duschen hon också och Fanny sitter i sängen bredvid mig. Ska sova här alla tre. Gå upp tidigt imorgon och fixa oss. Herregud, tänk vad fort allting går. Redan sommarlov. Känns fortfarande som om jag är kvar i november eller något. Har knappt tänkt på det, men om bara några timmar så har jag tio lediga veckor framför mig. Sommaren. Min absoluta favoritårstid. När allt är som bäst. Nu är det slut på babbel, ska sätta på lösnaglar istället. Sovgott alla sötnosar, vi ses imorgon (h)

7c-epe

Nu har jag precis packat ner badkläder, pastasallad och lite sånt. Ska ju nämligen till Mälarhöjdsbadet för en heldag med klass 7C. Ska inte bli allt för mysigt, men jag har ju Harriet. Så det kanske blir bra i alla fall. Ska snart iväg och köpa lite gott med henne. Annars får alla sötnosar ha en bra dag / J



Vit tröja från Bik Bok, jättegamla
ljusa shorts & grön Longchamp.

Inte ikväll

Jag orkar helt enkelt inte skriva
något mer ikväll. Inte på humör ..


Bästislunch

Sitter i Fannys kök medans hon gör iordning lite lunch. Haha, lat som jag är så hjälper jag knappt till. Om ett tag ska hon iväg och spela match, så jag får väl tralla hem då. Har inga andra planer i alla fall. Ska åka till Kista med mamma efter middagen. Mysigtmysigt. Massor med pussar !

Joanna vs. Bigman


Småshopping

Inte långt kvar nu. Endast 2 dagar i skolan kvar. Hinner inte skriva så mycket mer än att dagen gick fort. Var hemma hos mig på eftermiddagen, sen åkte jag och Isolde in till stan. Isolde handlade på för fullt, men för mig blev det bara jättesöta vita och ljusrosa underkläder och en svart bikiniöverdel. Hihi, gullegull. Kom precis hem från en promenix med Anton och sötnosarna Victor. Fast nu är det nästan dags för sängen.



Sista veckan

Måndag - Städdag och sånt med skolan. Stan med Isolde.
Tisdag - En hel dag med vår udda årskurs. Inga fler planer.
Onsdag - Klassens dag vid M - badet. Sol och bad !
Torsdag - Skolavslutning, äntligen. Utgång på kvällen ?

Nu tänkte jag faktiskt gå och lägga mig. Smsa lite.
Annars så hörs vi imorgon, ha det bäst sötnosar !

Bad, sol och skvaller

Dom tre orden beskriver väl dagen ganska bra. På förmiddagen pressade jag och Isolde i gropen ett tag. Senare svängde Harriet förbi med lite lunch. Bläddrade i tidningar och lyssnade sönder massor med låtar. Blev en hel del prat om Heidi Klum och Seal och massor med andra söta kändispar. Vilket liv man har alltså .. Hihi, vi hann med ett dopp också. Och lite bränna har man ju fått efter dagen också. Var ute en stund nu på kvällen med Isoldeälsklingen. Hade det mysigt som vanligt, men vi är allt konstiga. Du och jag, nolifers föralltid bästevän ?


RSS 2.0