Lämna mig inte


30 Juli

Sådär, hemma efter en låång dag. Fikade som sagt med Mp, sen kom Kajsa också. Riktigt mysigt faktiskt. Sen drog vi hemåt igen, bärandes på motorolja genom hela Mälarhöjden ända ner till hennes hus. Haha! Har gjort massor av andra saker också. Plus att jag har hunnit med att träffa min allra bästavän Isolde på kvällen också. Sagt hejdå eftersom att hon åker om några timmar. Men om en vecka så kommer jag baby! Nu tänkte jag snart sova, är så sliten. Imorgon ska jag träffa älsklingen Fanny. Får se vad vi hittar på. Sovgott!


Shine on!


J to the S


Barndomsvänner

Godmorgon, vaknade för en liten stund sen. Just nu försöker jag hitta något okej att ha på mig, och det går säämst .. Om en och en halv timme eller så ska jag träffa Mp för en fika på stan. Gud, så längesen det var vi sågs på riktigt liksom. Senast så hade vi tomteluvor på oss och sprang runt i stallet. Haha, vi var nog ungefär ett år när vi blev kompisar. Snacka om gulligt! På eftermiddan måste jag träffa min Isolde också, eftersom att hon åker iväg till Grekland imorgonbitti. Så ser planerna ut. Hugs!

Från igår


29 Juli

Tjo, sitter här med laptopen i knät och fixar med ipoden. Usch, min är väldigt seg och stängs av ibland. Kanske borde skaffa en ny istället? Dagen har i alla fall rullat på som vanligt. Vaknade upp med Isolde, segade oss ett tag och åkte in till Skärholmen. Shopping blev det såklart, borde nog dra ner lite på det där .. Sen har jag mest vart hemma hos Isoldebolde. Och nu ska jag bara äta och göra lite annat, sen tillbaks till henne. Menmen, harebra.


Förbättring

Hejsan gullungar. Nu är jag äntligen hemma, efter en heldag på stan och lite solande på Fannys båt. Är verkligen trött nu, vet inte riktigt hur långt jag har gått idag. Herregud, sjukt långt i alla fall! En del shopping blev det. Lite småsaker, ett ljusrosa linne från Gina, en rutig skjorta från Bik Bok och en UCLA-munktröja. Ganska nöjd faktiskt. Men nu måste jag kila över till Isolde, blir en myskväll ikväll och så sover hon nog här hos mig. Skriver nog senare, kisses!


28 Juli

Godmorgon på er. Nu ska jag gå hela vägen till Fanny, sen blir det stan. Kommer tillbaks i eftermiddag och så ska jag träffa Isolde. Pussar!

27 Juli

Dagen har till stor del tillbringats med min bästevän Isolde. Låg nere vid Fridhem ett tag, tog det mest tjill. Sen såg vi på SATC, som nu börjar bli våra nya vänner. Haha! Och jag måste bara säga dig Isolde, tack för dom här två underbara veckorna vi har haft ensamma tillsammans. Dygnet runt med dig, kan det bli bättre? Jag måste nog säga att svaret är nej. Du är allt hjärtat. På kvällen bestämde jag och Fanny oss för att ta en promenad, berätta om allt som hänt hos henne i Götet och Danmark och vad som har hänt här hemma. Det tog ett tag, sen trallade vi hem till henne. Hade det mys, gjorde scones och fastnade framför datorn. Lagom nolifer jag är alltså! Imorgon ska jag nog försöka komma upp lite tidigt. Jag vet, säger det varje dag. Menmen! Ska ta en dusch, måla naglar och sånt där. Sen blir det en tripp in till stan med Fanny också. Senare måste jag träffa Isolde, min lilla drog. Mmfhh, intressanta saker jag har att säga. Aja, sovgott cupcakes.


Summer


Lördag & söndag i ett

Ojoj, det blev inte så mycket blogg igår. För datorn krånglade rejält och så var jag faktikst väldigt trött också .. Isolde och jag la oss nere vid piren och solade. Kikade i lite tidningar, åt fruktsallad och sånt där. Mys! Senare kollade vi på SATC och träffade lilla Malin en stund också. Och idag tänkte vi faktiskt göra samma sak. Så jag kanske borde ta och fixa lite nu. Förresten, nu har min älskling Fanny kommit hem. I have missed you baby!


Get out of my head

Godmorgon. Kvällen slutade med att jag, Isolde och Milton bara låg hemma hos mig och tjillade. Nu kom jag precis hit till Isolde. Är sjukt trött, men ganska glad för en gångs skull. Vi ska väl ta det lugnt nu ett tag, passa hennes lillebror och försöka göra oss lite pastasallad. Om typ 2 timmar tänkte vi försöka bada, annars bara sola. Det blir nog mysigt. Kram!



Please don't go



Gammalgammal, men I like it! Sovgott darlings.

Saknar tiden ..


24 Juli

Har vart nere i Klämmingsberg större delen av dagen med Isolde. Väldigt fint och sådär, solat och badat mest. Haha .. Skönt att komma bort lite i alla fall. Jag tror inte att det blir någon mer blogg idag, orkar helt enkelt inte. Ska bara umgås med bästis ikväll. Skriver väl imorgon, puss.


Babysitters

Vi har faktiskt inte gjort så mycket idag, mest tittat på tv. Fast just nu är jag hemma hos Isolde, vi är nämligen barnvakt åt hennes lillebror. Världens gulligaste! Ikväll ska vi umgås med lite annat folk, ska väl bli mysigt det också. Och annars har jag inte särskilt mycke att berätta. Det blir liksom inte så mycket bloggande nu. Men harebra sweeties!

18.38

Vilken svordom använder du mest? Vafaan
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? Något sjukt dyrbart, haha
Har någon någonsin kallat dig lat? Haha, jarå
Vilken är världens bästa artist just nu? Vet inte faktiskt
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall VAD? Ja. Men hemligheter ska väl hållas hemliga?
När var senast någon stötte på dig? Typ igår eller nåt
Kan du vissla? Nja, knappast
Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? Mjo, det vet jag
Tittade du på tecknat när du var liten? Absolut
Är du blyg inför det motsatta könet? Beror på vem, oftast inte
Äger du några popband t-shirts? Nää
Har du gråtit offentligt? Många gånger
Försöker du alltid lära dig nya saker? Ja, det tror jag väl
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Usch, nej
Vad har du med dig in på bion? Dricka och godis eller popcorn?
Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper? Nja, typ inte
Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? Inte så värst
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta? Lite olika
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Öhh .. Att allt kommer att bli bra igen?
Äger du en digitalkamera? Ja, det gör jag
Stör det dig om någon säger att de ska ringa men inte gör det? Mmm

22 Juli

Nu är jag och Isolde hemma hos mig igen. Hon klippte sig ju imorse och sen tog vi en sväng in till Liljeholmen också. Och nu får man höra typ Gaaah Joanna, jag står inte ut med att kolla på mig själv i sånt här hår! från henne hela tiden. Menmen, det blev hursomhelst jättefint gumman. Nu måste bara packa ihop lite saker. För halva familjen åker till Göteborg och Danmark imorgonbitti, men jag ville hellre stanna hemma. Så jag bor hos mamma ett tag nu. Vi ska väl strax gå ut eftersom att det är fint ute och så också. Vi hörs


Update

Hej sötnosar. Just nu är min blogg verkligen tråkig, eller hur? Aja, kan i alla fall berätta vad jag har haft för mig idag. Sov till 1 och sen kollade jag och Isolde på Titanic, sen hann vi med att träffa Milton och John en liten stund också. På kvällen har jag faktiskt varit i Kista med min lilla mamma. Skulle egentligen kollat på massa tråkigt, men shopping blev det också. Mest småsaker, men lite kläder också. Och nu har jag kollat på film och sitter och pratar med Isolde på telefon. Haha, kul vi kan ha bästis! Men jag tänkte lägga mig hyffsat tidigt idag, ska upp och följa med henne till frissan imorgon. Sen ska vi åka någonstans och äta lunch också. Myspys, men sov gott nu cupcakes.

Bad day

Okej. Usch, blä och fyfan. Är inte mig själv alls just nu. Alltid problem, alltid problem .. Åh! Ni anar inte, har haft en riktigt dålig dag idag. Verkligen hela dagen. Men just nu ligger jag i sängen med min absolut bästavän Isolde, tack för att du finns gumman. Ska se på vårt favoritprogram igen och också Titanic. Gissa vilka som kommer börja gråta? Haha, gulligt va? Kanske inte. Vet inte om jag orkar skriva imorgon, det beror nog på. Sleep well.


03.00

Har bara gått runt idag (igår?) och kvällen spenderades på kvantum. Haha, Isolde och jag köpte 4 liter cola, sjukt mycket godis och Ben & Jerry's. För vi hade tänkt att dygna, men bangare som vi är så har vi ändrat på planerna. Vi orkar helt enkelt inte vara uppe ett helt dygn och istället sova bort dagen. Knäppisar! Och nu ligger vi här i min källare. Har pratat med Charlie och nu bästisen Milton i telefon i tusen år. Riktigt mysigt faktiskt. Nu blir det mer satc och lite sånt. Skriver mer sen. Harebra hunnies


Ännu en dagens

Dagens humör: Glad!
Dagens borde: Städa
Dagens frisyr: Uppsatt i en slarvig knut just nu
Dagens sysselsättning: Gå ut i den här döda hålan
Dagens vill ha: Nya kläder!
Dagens längtan: Fanny, Harriet och Linn
Dagens beroende: Chewinggum
Dagens bästa: Vara med bästis
Dagens sämsta: Känner mig äcklig
Dagens personer: Isolde helt klart
Dagens låt: Out of touch - Uniting Nations
Dagens godaste: Ramlösa
Dagens klädsel: Übergammal rosa tröja från Gina och Replay-jeans

Förlåt

Vaknade alldeles nyss. Nu tänkte jag äta lite frukost, slå en pling till Isolde och se vad vi ska hitta på idag. Vädret är ju inte det bästa, menmen. Skulle kunna tänka mig att åka in till stan eller nåt. Men det blir som det blir. Puss och gull!


Palla Joanna

Oj, blev inte någon vidare uppdatering idag hurrni. Har i alla fall mest varit med Isolde, bara gått runt och gjort ingenting. På kvällen var jag i Sickla en sväng, sen tillbaks till Mälarhöjden. Träffade Isolde, vi hyrde några fler SATC-avsnitt och svängde också förbi hos Malin en stund. Sen har vi bara suttit i Västertorp och nu sitter jag hemma igen. Framför datorn, försöker vara lite social och lyssnar på nån låt av Ashlee Simpson. Det finns väl faktiskt ingenting att säga. Sov gott alla sötaa

En månad kvar

Godmorgon alla. Vaknade ganska tidigt och gick hem med Isolde, eftersom att hon skulle in till stan. Gick ut igårkväll i alla fall. Lyckades förstöra mina skor, så dom var bara att kasta. Sen stannade vi uppe och kollade på SATC också, riktigt mysigt. Har inga planer för idag, inte mer än att jag ska träffa Isolde om några timmar igen. Och herregud, vet ni vad? Idag är det den 18 juli, fattar ni? Bara en enda månad kvar tills allvaret börjar. Typ betyg och allt sånt .. Usch, ska nog inte tänka på det. Men nu ska jag ta en dusch och fixa med lite annat. Puss!


Glömmer inte vår vinter

No U Hang Up

17 Juli

Värsta sega dagen. Regn och allting, så Isolde och jag ska typ lägga oss nere i min källare och kolla på massor med SATC. Myspys ju, ikväll har jag faktiskt inga planer. Men det kommer väl upp någonting i alla fall. Hihi, titta så gulligt.

" I am jealous of every girl that has ever huged you,
because for one moment, they had my whole world in their arms.."


Jag saknar dig


Isolde, 24/7 right?

Det blev visst ingen picknick. Gick runt lite, sen fick vi sällskap av Milton, John och Markus också. Trevlanstrevlans, hade tänkt att gå direkt till mamma. Men jag hade inga nycklar, så nu är jag här igen. Ska bara äta, sen ut och jag tror att Isolde sover här sen också. Jag tröttnar aldrig på dig bästis. Förresten så är min design typ lite annorlunda på vissa datorer?  Helt cepe, för på min så ser den normal ut. Thaha, men det ska jag väl försöka fixa. Någon gång i alla fall. Harebra!


Mysigt värre

Nu sitter jag här, har inte fixat mig ett dugg och om 20 minuter ska jag träffa Isolde. Smidigt Joanna, så nu borde jag nog ta och fixa iordning mig. Picknick är det alltså som gäller. Hihi, mysigt!

För tillfället

Så håller jag på och ändrar min design. Det kommer se lite cepe ut ett tag framöver!

Lilla hjärtat

Jag hoppas att du vet att jag helst skulle vilja att du försvann? För du är så sjukt äcklig. Det enda du gör är att förstöra för mig. Och så har det alltid varit. Du är inget annat än en liten hoe. Usch, varför?


I can be your hero baby


Mamma mia!

Oj, har faktiskt inte hunnit skriva någonting idag. För jag och Isolde sov bort typ halva dagen, sen segade vi oss och till slut bestämde vi oss för att ta en fika istället. Har också hunnit med att se på Mamma Mia inne i stan, den var riktigt mysig sådär. Så nu har jag typ sjungit " Daaancing queen, young and sweet. Only seventeeen" hela kvällen, lagom vackert sådär. Saajk, sen blev det en riktigt mysig kväll ute med bästis. Och nu sitter jag här och målar naglarna. Tänkte faktiskt somna lite tidigare än vanligt, måste upp och fixa iordning mitt rum som är ett kaos just nu. Har inte packat upp nåt än, så allt ligger utspritt på golvet. Kanske också borde ta och fixa min design imorgon? På eftermiddan tänkte i alla fall Isolde och jag köpa med oss en liten picknick och gå ner till vattnet eller nåt. Sommar.

,


Sov gott


Movietime

Nu tänkte vi ta och lägga oss i sängen och titta på lite film. Haha, riktiga blondinfilmer. Men i alla fall! Myspys med bästisen är inte fel. Om någon är social så får ni gärna slå en pling, thaha. Puss !


Chocolate vs. Vanilla


Ännu en lista

Har du åkt moped någon gång? Yes
Har du busringt någon gång? Var en favorit för några år sen
Kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm? Japp, tyff som jag är
Chips eller popcorn? Popcorn
Har du rökt jordnötsskal någon gång? Haha, nä
Apelsin- eller äppeljuice? Båda
Favoritchoklad? Oj, det finns ju så många!
Har du vunnit en prispokal någon gång? Aa
Är du bra på matlagning? Ingen stor talang direkt
Klarar du att tanka själv? Har inte testat ..

Tror du på kärlek vid första ögonblicket? Jadå
Har du ringt något betalnummer? What?
Kan man vara vän med sitt ex? Ja, eller oftast i alla fall

När besökte du ett sjukhus senast? När min farmor dog
Vad är du tacksam för idag? Ganska mycket

Skulle du kunna tänka dig att delta i en dokusåpa? Jaa
Vilken årstid tycker du bäst om? Sommaren
Brukar du sjunga i duschen? Thaha, det händer
Laddar du hem musik och film från internet? Absolut
Vad skulle du göra om du vann en miljon kronor? Sjukt mycket!
Tänker du mycket på ditt utseende? Mhm
Är du mörkrädd? Ja som fan, fy!
Vilken färg är snyggast? Vit, svart, marinblå, beige, rosa
Tycker du om matte? Haha .. Nja
När går du upp ur sängen en typisk helgmorgon? Runt 11
Har du fuskat på ett prov? Mjo
Har du piercing? I öronen
Vart skulle du helst vilja ha piercing? Usch, ingenstans!
Vem/vilka är den viktigaste personen i ditt liv just nu? Bästavänner och familjen
Läser du ofta böcker? Ganska sällan
Vad slösar du mest pengar på? Allt för mycket!
Vill du gifta dig? Som vuxen
Vill du ha barn? Hihi, ja
Har du någon gång skadat dig allvarligt? Inte mer än kryckor och en bruten handled
Gillar du att dansa? Haha, dygnet runt
Är du flygrädd? Mhh, vid starten
Tror du på ett liv efter döden? Ja, något i alla fall
Biter du på naglarna? Nä, usch
Är du beroende av något? Vänner, kaffe, mobil, tuggummi. Mycket!
Vilka internetsidor besöker du varje dag? Playahead och bloggen

Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Glad!
Favoritgodis: Choklad
Är det nåt du inte äter: Finns en del
Kläder just nu: Tshirt och mjukisshorts
Musik just nu: You make me feel good
Vem pratade du senast med? Calle
Längd och vikt: 165 cm och alldeles för mycket!
Hur många kuddar sover du med: Två
Favoritväder: Sunshine, och varmt såklart
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: Någon vän, mat och mobilen
Bästa film: Finns ju så himla många
Kommer du ihåg din första kärlek: Ja, självklart
Tror du på mirakel: Kanske lite
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Jo, gör jag väl
Ser du på kärleken som ett misstag: Det händer
Är du kittlig: Thihi, ja
Största svaghet: Finns flera
Bästa bok? Ingen aning
Har du nån flickvän/pojkvän? Nope 
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? Nej ..
Gungar du på stolen? Ibland
Vilken hand håller du gaffeln i? Oftast vänster
Hur många syskon har du? Storebror
Är du rädd för blod? Njae
Saltar du på maten? Nä, inte vanligtvis
Gillar du att sjunga? Ibland, men jag är sämst
Anser du att du är stark? Nej, 0,01% procent muskler typ?
Vad gör du om du får hicka? Jag vet faktiskt inte, ingenting brukar funka!


14 Juli

Kom hem för en liten stund sen, så nu sitter vi bara här och segar. Tänkte ta oss ut snart i alla fall, lalla runt lite bara. Köpte ett par skor på rean, 3 nagellack och torrschampo från Lee Stafford. Ciaoo!


Just dance!


Back on track

Nu var man hemma i gamla tråkiga Mälarhöjden igen då. Fick en liten köldchock när jag klev ur taxin inatt, uhh. Har väl inte så mycket mer att skriva än att Isolde sover här inatt. Och nu tänkte vi faktiskt åka in till staden. Hihi, ha en bra dag !


Nattinatti

Nu ligger jag här, fick i mig lite mat i alla fall. Lyssnar på en gammal favorit, Moving On. Thaha, pratar med Isolde i telefon också, usch vad jag saknar henne! Pratar om Desperate Housewifes, Sex and the City, jättefjärilar, Takida, Trosa, folk som är allmänt cepe, korsord, Veckorevyn och alla andra möjliga saker. Hihi! Nolifers för alltid älskling.

Regn, regn ..

Det regnar fortfarande. Mycket mer nu, och lägg på lite blixtar och åska till det. Så, ja .. Får se om vi kommer ut i huvud taget eller om det blir roomservice. Haha (A) Förresten, köpte med mig lite after coffee mints från Starbucks till mig och mina älsklingar idag. En gammal favorit. Isolde och Fanny, blir ni glada nu?


Bästa ever


Byebye!

Alltså det är sånt här man inte förväntar sig ska hända när man är på semester. Jag ligger här på hotellrummet och när jag kollar ut genom minibalkongen så märker jag helt plötsligt att molnen är sjukt mörka. Och sen börjar det regna? Amen fyfan, jag är inte här för något svenskt sommarväder, utan för sol och värme. Aja, solen har i alla fall vart framme hela dagen annars. Halva dagen har jag suttit uppe på en turistbuss, åkt runt hela stan och gått runt i en stor park. Ganska mysigt, sen passade jag på att sola en sista gång uppe på taket. Och såklart har jag också shoppat, blev en till tröja och ett par leggins. Nu väntar jag på pappsen, sen ska vi ut och äta. Imorgon ska han såklart släpa iväg mig till nåt museéum och sånt där. Haha, inte världens roligaste kanske. Men imorgon kväll så åker jag hemåt igen i alla fall. Så nästa gång jag skriver så är jag nog hemma igen. Harebra cuties!



A drop in the ocean


Kommer du ihåg?


Shopping

Shoodär. Nu är jag på hotellet igen. Mina stackars fötter gör skitont, plus att jag har klämt min hand i en garderob (?!) Idag hade vi vår lilla shoppingdag, haha .. Jag fick med mig två shorts, en tröja, en jacka, ett par flipflop, Escada Moon Sparkle duschkräm och Dior Addict Shine hem. Och nu försöker jag få tag på någon där hemma, har så grymt tråkigt. Nu är det bara 2 dagar kvar härnere. Gosh, vad fort tiden har gått. Menmen, det blir nog skönt att komma hem också.




( klicka )

Snyggt? Nej ..

Den här bilden på Nicole är från 2006, då hon vägde bara 33 kg. Efter hon fick barn så vägde hon 40, och nu har hon visst gått ner några kilon igen. Visst är det sjukt? Och jag har sett hur många bilder som helst som är tagna runt 2004. Då är hon hur söt och naturligt smal som helst. Men här? Nej, det är till överdrift. Jag känner flera som har och har haft anorexia. Och det är inte lätt, men man kan ju bli frisk. Så jag hoppas för hennes skull att hon förstår det snart.


Sängen

Ligger i min säng, haha. Är sjukt trött, känner mig nästan lite småsjuk. Annars så gör jag inte så mycket, pratar mest med Fannsan. Tänkte bara säga godnatt. Skriver säkert mer imorgon. Sovgott!


There she goes


Barcelona

Nu är jag framme i Barcelona. Har gått en hel del idag, så mina fötter mår inte så bra. Och inte blev det bättre av att tunnelbanan och spårvagnarna krånglade heller. Slutade i alla fall med lite shopping i en megastor galleria. Köpte en grön bikini och 3 tröjor. Det är rea typ överallt, så det är nice! Och precis bredvid hotellet så ligger bland annat Topshop, en liknande jättebra affär och Starbucks. Kan det bli mycket bättre? Jo, om jag var här med mina älsklingar förstås. Saknar alla så grymt mycket! Hotellet är i alla fall sjukt modernt, pool på taket och allt. Haha, ointressant jag vet .. Nu ska jag nog sysselsätta mig med något annat. Pussar!


En favorit

Dagens humör: Trött!
Dagens roligaste: Vet inte än?
Dagens tråkigaste: Huvudvärk
Dagens vill ha: Ny parfym
Dagens beroende: Tuggummi
Dagens frisyr: Utsläppt
Dagens klädsel: Shorts & linne
Dagens låt: Love in Siberia
Dagens person: Isolde, Fanny & Harriet
Dagens planer: Äta, packa, åka in till Barcelona

9 Juli


Inte på världens bästa humör, kan man känna sig mer misslyckad och äcklig? Aja, har i alla fall min lilla Isolde att prata med. Idag har jag typ gått, shoppat och vart nere vid stranden. Lagom intressant sådär! Och nu händer det inte mycket. Bläddrar lite i Vogue och äter nötter. Imorgon åker vi in till Barcelona, så jag kanske borde börja packa? Palla. Nä, nu ska jag fixa med annat.


Hej nörd

Har verkligen ingenting att göra. Blä, försöker vara lite social på datorn med lite roligt folk istället. Lyssnar sönder på massa gamla låtar, typ Fannys och min underbart söta låt samson. Hihi, minnen! Harriet och jag har kommit fram till att vi inte kommer att kunna ses på 7 veckor. Har inte träffat henne på evigheter .. Nu ska jag måla naglarna och sånt småfix. Shoehoe!


Ska fixas

Uuähh, måste bara säga att jag hatar min design för tillfället.
Men när jag är hemma igen så ska jag försöka fixa till den <3


8 Juli

Nu ska jag fixa iordning mig och ta mig ner till stranden för en dag med sol & bad. Skicka gärna söta sms till 0704835353, kommer behövas. Puss!



Bästevän

Det var bara ett par veckor sen, vi står på en strand. Hand i hand så står vi där, ensamma på midsommar. Har ingen aning om vad klockan är, men det spelar absolut ingen roll. Vi behöver inte tänka på någonting annat än just oss två. Lycka. Nu är det helt annorlunda. Du sitter där hemma och jag här, ett litet kaos. Men jag vill bara säga att jag saknar dig, mest av allt. Ditt leende, hihi allt! Du gör min dag, glöm aldrig bort det. Efter ett halvår så har jag insett det, att du är det finaste jag har. Min syster, fru, twinie, bästis, gräddbakelse, ängel, soulie, andra halva, blad och allt vad vi nu har hittat på. Saknar dig ..


Du och jag


Tjillpill

Händer inte så mycket här. Pratade nyss med Isolde älsklingen.
Nu ska jag i alla fall ner till havet och bada. Hörs senare, ciao!



Ali Lohan


Någon mer än jag som har missat Lindsays fjortonåriga lillsyster?

Ursäkta?

Femte dagen. Och vet ni vad? Det är molnigt, som fan. Så ingen sol idag, eller imorgon och kanske inte på onsdag heller. Sen åker vi in till Barcelona, och då kommer jag alltså att vara lika blek som när jag åkte hit. Usch .. Ska sega här ett tag, sen gå ner till poolen och till sist in till den lilla byn Sitges, en håla skulle jag vilja kalla det. Aja! Massor med pussar.


Sommarmys


Like to play?


6 Juli

Beachen hela låånga dagen. Har väl inte hänt något annat tror jag. Regnade på förmiddan, passade på att köpa en ny väska. Nu har jag precis duschat och så, ska väl snart börja fixa iordning mig och gå ut. Skriver ikväll eller imorgon. Saknar alla där hemma!




Duktigt!

Ännu en seg dag i värmen. Nu är det helg - fullsmockat på stränderna. Därför har jag mest legat vid poolen idag, haha kollat på norrmän i cowboy-hattar. Dom är ju för roliga! Annars så har jag väl faktiskt inte gjort så mycket annat. Duktig som man är så låste jag mig ute, fick gå ner till lobbyn och försöka berätta för en tjej att jag behövde ett nytt kort för att komma in. Haha, duktigt Joanna! Herregud säger jag bara. Hotellet har blivit invarderade av massor med spanjorer också, som firar ett bröllop här nedanför just nu. Pratat med alla sötnosar där hemma, vill nästan hem när alla säger att det är typ lika varmt hemma som det är här. Visst, jag har det bra. Men varför inte ligga på Fannys båt med bästavänner? Åh .. Längtar faktiskt hem.



Tråkitråk

1. Vad/vem fick dig att skratta idag? Några spanjorer, haha ..
2. Vad gjorde du 8.00 imorse? Sov
3. Vad gjorde du för 30 min sen? Satt ute
4. Vad hände dig 1993? Fanns inte då
6. Tre ord varför du sist spydde? Kommer inte ihåg ..
7. Vilken färg är din hårborste? Grå och svart
8. Vad köpte du sist? Mineralvatten
9. Vad fick du senast i present? Kläder från Abercrombie
10. Vilken färg är din dörr? Trä hemma
11. Var förvarar du dina pengar? Plånbok ?
12. Hur var vädret igår? Soligt
13. Var kramades du sist? Utanför Isolde
14. Vad ser du fram emot? Träffa Fanny och Isolde igen
15. Vad är 15? Öh ?
16. Vilken skostorlek har du? 38
17. Vill du klippa dig?
18. Är du över 25? Om 12 år
19. Pratar du mycket? Jaadå
20. Kollar du på O.C.? Nope
21. Har ditt namn ett "x" i det? Nej
22. Känner du någon som heter Steve? Nä ..
23. Hittar du på egna ord? Händer (A)
25. Är du en typiskt svartsjuk person? Mhm
26. Vad har du för mobil? En walkman
27. Vem ringde dig sist? Mammsen
28. Biter du på naglarna? Nej, usch
29. Har du lockigt hår?
30. Vilken konsert ska du på härnäst? Ingen aning
31. Vem är den sämsta personen i ditt liv just? Finns många
33. Vilket ord säger du ofta? Damp, cepe, gullegull, underbar
34. Har du sett filmen 'Donnie Darko'? Höh ?
35. Ska du jobba imorgon? Nej
36. Vem sa du "jag älskar dig" till sist? Harriet
37. Vad borde du göra nu? Fixa iordning mig
38. Har du något smeknamn? Panna
39. Sover du mycket? Haha, beror på
40. Vilken är den bästa film du sett inom loppet av 2 veckor? Sett över 10
41. Vad ska du göra på lördag? Sol och bad
42. När var du ute sist? Idag
43. Har du gråtit idag? Nästan
44. Är du en glad person? Ohyes
45. Har du roligt nu? Nej
46. Vad äter du helst? Hej onyttig!
47. Vem var du med sist? Pappa
48. Vad heter din mamma? Maud
49. Vad är hela ditt namn? Joanna Maria Cecilia Björnsdotter Sandberg
50. Tycker du om någon just nu? Mjo


Igårkväll


4 Juli

Har varit på stranden hela dagen. Galet tjill, har till och med fått en del färg. Såklart lyckades jag ju bryta sönder mina solisar. Haha, that's life. Lite bättre humör än igår i alla fall, känner mig lite ensam bara. Och det har bara gått en dag .. Hur ska jag klara mig utan alla?  Pusspuss!

Nedanför mig


Äntligen

Efter en massa krångel på flygplatsen så kom vi äntligen fram, och nu sitter jag här på vår balkong. Nyduschad och kollar ut på havet. Lite lockande va? Ganska skönt att slippa gamla Mälside för ett tag, fast jag saknar ju mina älsklingar. Slänger kanske in lite bilder senare. Höres!


I love you


Spanien

Kom hem från Trosa med underbara Fanny för bara några timmar sen. Åkte sen in med bästavänner och såg Sex and the city-filmen. Sjukt bra film, haha enligt oss i alla fall. Nu är i alla fall resväskorna packade. Om typ 5 timmar så åker jag upp till Arlanda. Känns så konstigt, men 10 dagar framöver så kommer jag faktiskt att vara i Spanien. Ska bli riktigt skönt .. Så nu nås jag på mobilen. Kommer hem den 13e, så ni får ha det super tills dess. Love you.


RSS 2.0