Favoriter

Nu ska jag visa några av mina favoriter för ansiktet, just Neutrogena Blackhead Visibly Clear-serien. Det är verkligen något som jag vill rekommendera, dom är billiga och allt som jag har använt har varit super, speciellt för min hemska hy. Jag tycker att dom är värda att prova, här är några produkter ur deras serie som jag har:


1.
Daily Scrub, det här är en kräm
med små, små microkorn inuti sig. Den
 peelar huden och öppnar upp och rengör
porerna. Den går att använda varje dag.




 2. Wash / Mask, det här är en två-i-en-mask.
Man kan antingen använda den som tvätt,
varje dag. Och någon gång i veckan använda
som mask för att rengöra porerna. Riktigt bra!

 

3. Toner, ta på lite på en bomullstuss
och så dutta på runt i ansiktet. Den här
hjälper till med att rengöra porerna, så
att huden ska hålla sig fräsch och fri från
pormaskar. Superduper!



4. Moisturizer, och till sist, när all
rengöring är klar, så återstår ju
bara att återfukta huden. Den här
krämen är lätt och smidig, och gör
huden mjuk.


Underbart

image31

Tänk, att för bara några veckor sen så stod jag
där. I det färgstarka, underbara och klara vattnet.
Såg båtarna flyga förbi över vågorna därute och
känna solen som stekte min varma mage. Bara
tänka på absolut ingenting och känna lukten av
kokosnöt blandat med solkräm. Lukten av rosa
 orkidéer. Äta otroligt god mat. Börja varje morgon
med en kopp te, sittandes vid ett litet träbord och
se ut över den gröna, porlande poolen. Jag saknar
Thailand. Där alla mina problem blev som bortblåsta.
Snälla, ta mig tillbaka ?

Fredag och Lördag

Nu var det ett tag sen som jag skrev. Sitter jag och kollar lite på tv med mamma, väntar på att min kopp med te ska svalna lite. Tänk er att det bara är en dag kvar av lovet nu. Fyfan, jag har haft det väldigt stressigt ändå. Men det har vart en riktigt bra vecka. Imorgon blir det bara en slappardag, ska ta en promenad med Isolde. Hon skulle passa sin underbart gulliga lillebror också, så vi får se hur det blir. Jag får se, det kanske blir något mer blogginlägg från ikväll. Men här kommer en summering av dom två senaste dagarna:

Fredag: Under morgonen så slöade jag bara, tog ett bad och kollade på tv. Mamma kom förbi med lunch och så satt vi och pratade lite. Efter några timmar så träffade jag Isolde och Fanny, och vi började sakta gå mot Harriet. Väl där så fixade vi iordning inför kvällen, eftersom att vi skulle sova där. Åt en mysig tacomiddag och runt 7 så lämnade vi Harriets hus. Hade en väldigt trevlig kväll, drog runt lite bara med Anton, Milton och John. Efter några timmar hos Harriet så hade klockan redan blivit lite innan 3 och då gick vi upp och åt nattmackor. Efter det så ramlade jag direkt ner till sängen.

Lördag: Klockan 9 så vaknade jag upp med lite huvudvärk, stackars Fanny skulle iväg och spela match. Hon gick runt 11 och efter det bestämde sig jag och Isolde för att baka hallonmuffins, och såklart blev det så. Medans Harriet nördade dator så plockade vi fram frukost. Oh så mys ! Vi fixade oss och vid 2 ungefär så stack jag och Isolde hem till mig och bytte om. Sen träffade vi Milton och Anton. Vi hade sällskap med dom in mot stan, vid Liljeholmen skiljdes vi åt. Isolde och jag fortsatte in til sergel. Och då så var det dags för lite bio, vi såg "27 dresses" med bl.a Katherine Heigl från mitt älskade Greys Anatomy. Den var faktiskt väldigt bra ! En typiskt tjejfilm som passar mig och Isolde. Haha, påväg hem stannade vi till vid donken och köpte lite smågoda saker. Haha, TJOCKIS, NEJNEJ JOANNA. Usch på mig.

image30

Lips

image24

Snälla ?

Glöm inte bort mig, jag vill inte förlora er..

En dag med Harriet

Idag sken solen, äntligen !  Var ju som sagt i Sickla med Harry, köpte en bh, en ansiktsmask och ett par übersöta ballerinaskor. Åt lite lunch och träffade mamma innan vi åkte hem. När vi kom till Liljeholmen så stack vi in till donken och köpte glass, mmh. Perfekt i vårvädret säger jag bara. Snart kommer Isolde, tror att hon hade Milton och Anton med sig också. Haha, får väl se. Ikväll blir det alltså musikal, Footloose. Ska bli trevligt. Nej, nu kommer dom snart. Jag hinner iallafall med en dagens:
image23

Dagens Joanna - Glad, men lite förvirrad
Dagens borde göra - Läxor, även på lovet
Dagens frisyr - Ful knut
Dagens outfit - Långt svart linne, tights, kofta
Dagens vill ha - Ny vårjacka
Dagens längtan - Sommar
Dagens beroende - Donkenglass och sol
Dagens tråkigaste - Försenad t-bana
Dagens underbara - Harriet älskling

Vår 2007

Fanny Axelsson, själsfrände och bästevän

image22

Förut

Det känns som om det var förra veckan du låg här alldeles
intill mig och vi pratade om allt mellan himmel och jord. Jag
 kan fortfarande inte förstå, att du verkligen är borta ur mitt liv.
 Alla minnen och dagar som vi delat tillsammans, allt finns ju
fortfarande kvar hos mig. Det går inte att blåsa bort på en kort
sekund.Du var speciell, du hade mig vid din sida och du var min
bästevän. Jag trodde faktiskt att jag glömt det här, men det är så
 svårt att undvika när jag ser dig nu. Kärlek kommer, kärlek går. Vi
var väl inte menade för varandra helt enkelt. Men vår vänskap har 
satt djupa spår inuti mig. Jag känner inte vänskap längre, men jag
känner saknad. Ett stort, mörkt hål efter dig.


26/3

Sho allesammans, är hos mamma nu. Har precis bläddrat lite i Cosmopolitan och ätit choklad. Hihi, så typiskt mig ju. Dagen gick hyffsat fort, mötte upp Fanny, Isolde och Harriet vid tuben och åkte in till stan. Åt lunch och fikade och sånt där, mysigt som vanligt. Fanny och Isolde hade jeans-provar-hysteri och Fanny drog så mycket i sina tighta jeans att hon började blöda på handen. Aao ! Men det ordnade sig också till slut. Jag hittade faktiskt ingenting roligt, det blev ett svart skärp med guldspänne från H&M bara. Efter middan gick jag en snabbis till noerdgårn, träffade Isolde, John och Anton. Isolde gick hem till Fanny för att sova där, så jag tänkte slå en pling till mina bästa älsklingar snart. Ska sova hos pappa, så snart kommer han och hämtar upp mig. Bloggar om en stund igen,

image21Morgondagens planering:
Runt klockan 10 kommer Harriet, sen åker vi till Sickla för shopping och lunch. Ska också möta upp mamma där en snabbis. Sen var det tänkt att jag kanske träffar Isolde på eftermiddagen, vi får se hur det blir med det. Och kl 19.30 så ska jag faktiskt och se musikalen "Footloose" med bl.a Anna Sahlin och Måns Zelmerlöw. Min dampmamma har ju då alltid sina små idéer om allt som vi ska göra, haha..

Godnatt

Sitter och bläddrar runt bland massor med bilder, ska göra ett sommar-07 kollage senare. Gud, ge mig sommar säger jag bara. Värme, ljus och lov ! Imorgon blir det stan, kl 10 med Fannyoch Isolde.  Så nu ska jag ta mig till sängen och sova. Kvällen får avslutas med ett typiskt "skjutsarfoto".
Sovgott !

image19

Bye påsk

image17

den här bilden får avsluta påsken för i år.

25/3

Så, efter en lunch bestående av köttfärssås och pasta så åkte jag och Fannsan till Skärholmen. Tog en Chailatte image16m. saffransbiscotti, som var supergott på Espresso House. Shoppade lite småsaker och så också. Sen åkte jag hem till Mamma, och när jag öppnade skokartongen med mina nyinköpa gråa pumps så märkte jag ju såklart att hon i kassan hade hämtat en storlek för stora skor. Daamnit, så då var det bara att be min snälla mamma att åka tillbaks med bilen och byta dom. Och när vi väl var där så föreslog mamma att vi skulle ta sushi istället, det var supergott. Hihi, så nörd jag är alltså.

Sen träffade jag Fanny igen en kortis också, det är fortfarande iskallt ute alltså. Fyfan var är våren, ljuset och värmen ? Jag är ganska nedstämd, allt är bara skit och så. Men, det ordnar sig väl. Jag kanske bara borde försvinna så slipper alla mig ? Eller ? Ibland dyker tanken upp i mitt huvud.

image13image14
Lite från dagens shopping: Lackpumps, trosor, långt, svart linne och concealer.


Mys med fanny

Sho allihopa, sitter här i Fanny lilla mysiga rum och skriver. Det blev så att jag sov här, haha. Fick sällskap av Bruno och Anton på väg hit igår kväll. Klumpig som jag då alltid är så halkade jag 4 gånger på samma sätt, rakt ner på den isiga asfalten. Det slutade med ett big blåmärke på låret. Aaooh, fyfan alltså.

Igår så myste jag och Fanny, åt utt det sista av påskgodiset och hmm, fixade till oss lite.. *Haha, host.*  Vaknade upp med Fannys arm omkring mig, hihi mys ! Och nu under förmiddagen har vi konstant fixat Fannys blogg. Jag är ju då proffsig, taha. Åt en mysig frukost, med yoghurt, tända ljus och cafélatte. Mmm, life as it should be.
 
Nu blir det iallafall en snabb lunch och en tripp till skärholmen för fika. Ska också försöka inhandla min ljusblåa skjortklänning som jag så gärna vill ha.
Aja, ciao soetnosar !

image11

Lite stressigt

Skulle bara säga att jag har ganska mycket att göra och jag kommer kanske inte att uppdatera bloggen så jättemycket. Men jag försöker ! Hihi, pusspuss.

24/3

Hejsan, gårdagen flöt på ganska så bra. Träffade Isolde, vi degade ett tag hos mamma och fick lite damputbrott. Runt halv fem så fick vi också ett väldigt sug efter donkenmat. Så vi lämnade Mälarhöjden och åkte till Liljeholmen och tjockade oss lite. Hihi, typiskt oss Isolde. (a)

Eftersom det var så himla kallt och vi inte riktigt hann gå hem till mig innan Isolde skulle hem så tunnelbaneluffade i lite smått, vände vid Östermalmstorg och åkte tillbaka. Haha, på vägen så pratade vi med underbara Fanny. Hon kom hem idag föresten ! Och sen vandrade jag sakta hemåt. Hade en ganska halvtråkig kväll hemma vid datorn och teven, pratade med Fanny i telefon igen. Haha, som vanligt. 
 image10
Och idag så har jag varit helt ensam. Louisa, Malin, Malva och Linn är ju bortresta, och Isolde och Harriet var iväg på någon hopptävling. Så imorse läste jag i fucking Ondskan, ska ha läst typ 60 sidor till efter lovet. Ah, inte min typ av bok direekt. :S Annars har jag bara lallat lite vid datorn och nu har jag precis kollat på I am legend, den var väl helt okej. Senare ikväll ska jag träffa lilla Isolde, älskar dig bästevän.

Men jag skriver kanske lite mer ikväll, harebra <3

Thailand


image4image5image7image8image9

Linn, Fanny och Isolde.

image2

Tack för att ni finns

Gomorgon

Vaknade klockan 8, haha. Solen lös in i mitt rum så jag gick upp. Duktig som jag är så dammsög jag mitt rum och sen gick jag ner och tände två doftljus, tappade upp badkaret och la i badbomberna som jag fick av min moster igår och massor med andra härliga saker. Sen tog jag ett låångt bad och nu sitter jag här i morgonrock, handduk runt håret och mina blommiga duntofflor. Mysigt!

Nu ska pappa och jag snart göra små kycklingar av marsipan. Hihi nöörd, kan lägga in en bild lite senare. Sen ska jag ta och ringa Isolde. Får väl se vad vi gör idag. Och imorgon kommer Fanny hem från Järvsö ! Jaaah,
Ha ett bra påsklov allaa,

Nu startar bloggen

Tjenare, ja såhär mitt bland allt godisätande i påsken så tänkte jag börja skriva på min blogg. Taha, duktiga Joanna ! Jag har ju varit lite slarvig med min tidigare blogg, men nu jävlar ska jag skärpa mig !

Idag, påskafton, började med att jag fick ett stort påskägg av pappa med två påsar lindt-choklad och högtalare + ny laddare till min mobil, taack pappa ! Det var verkligen på tiden. Haha, senare kilade jag över till Harriet, där jag också träffade lilla Isolde. Efter lite cheesecake så gick jag och Isolde därifrån. Fyffaan vad kallt det var alltså, :S Av mamma fick jag massor med godis och en tröja i påskpresent, herregud vad mina föräldrar är snälla helt plötsligt !


Och nu under eftermiddagen och kvällen så har jag bara varit hos min käre moster och kusiner + lite gäster nere i Trosa. Jag tjockade mig riktigt mycket på all mat, glass, jordgubbar och godis. Det slutade med att jag satt och smsade ( Om 1 - 2 veckor har jag comviq ) samtidigt som jag halvkollade lite på tv.

Men nu ska jag fortsätta ladda ner lite musik till ipoden / mobilen, men Glad Påsk alla sötnosar ! Här nedanför får ni en liten glimt av vem jag är.




Fullständigt namn: Joanna Maria Cecilia
 Björnsdotter Sandberg
Föddes: 2 September, 1994
Familj: Pappa, Mamma och storebror
Bor: Mälarhöjden söder om Stockholm,
Pappa i villa och Mamma i lägenhet
Skola: Årskurs 7 i Mälarhöjdens
Äter helst: Italienskt, men skulle aldrig
klara mig utan choklad och Cafélatte
Gillar: Vänner, resor, svensk sommar,
att fotografera, mode och färgen vit

image1

                          

RSS 2.0